Kort, liten och obetydlig

Den här veckan har varit... konstig. Har knappt haft en tanke på bloggen och det här är väl första gången på nästan ett år som det gått mer än en vecka utan ett enda blogginlägg. Tokigt.

Om jag skulle berätta allt jag gjort och känt sen förra torsdagen skulle blogg.se typ sprängas av överbelastning. Därför en kort,  liten och obetydlig sammanfattning:

Jag har lärt mig att till och med jag kan uppskatta ett internetcafé med rätt sällskap. Linnea spillde ut en hink med mycket suspekt innehåll på mitt köksgolv. Jag trivs jättebra på bpg. Har redan fått en massa plugg, mindre kul dock. Psykologi är det bästa ämnet som finns. Biljard är inte alls tråkigt med Ellinore. Alla älskar tydligen inte oc.

Imorgon blir det psykologiprov, slinga och klippa håret, kolla på treornas film, sen förfest och madison!

:*

Time does not exist

Okej, nu är det bestämt. På måndag börjar jag på Båstad Privata. Känns verkligen jättekonstigt och jag har nog inte fattat det själv än. Dagen spenderade jag i alla fall hemma för att ringa till rektorer. Christofer (på bpg) var väldigt positiv och bad om ett möte redan på eftermiddagen, så det kändes bra med sån respons. Så jag tog en buss hem till Linnea där hon bjöd på kaffe innan vi gick bort till skolan. Där visade han oss runt och vi pratade om kursplan och sånt. Kommer få väldigt mycket att plugga ikapp, men hoppas det är värt det! Bland annat religion a, samhällskunskap a och spanska som jag måste börja på igen.

Inget är logiskt

Har precis pratat med Ellinore på telefon i tre kvart. Hon gör mig alltid så glad! Såna vänner ska man ta vara på tror jag. Any way, har kört lite rundor med mamma idag. En sväng till Angelica för att hämta en jacka som jag dumpat där och letat efter ett tag. Hon frågade också om jag saknade en väska och visst fan hade hon min friis väska hos sig också. Sen åkte vi inom Totte för att hämta en t-shirt som legat där i ungefär 2 månader skulle jag gissa. Hade till och med glömt att jag hade den. Helt otroligt va jag slarvar bort saker! Det är ju en sak om jag lägger grejer här hemma men när jag sen tappar bort saker hos andra börjar det ju bli lite svårare. I väskan låg det dessutom ett läppstift, en parfym, strumpbyxor, ett pannband och en hundralapp. Så det känns lite som julafton för mig idag.

Imorgon blir en jobbig dag. Ska gå upp en timme tidigare för att ringa lite skolor och prata med rektorn också. Usch, detta är verkligen inte kul.

Inte samma



Katrin Zytomierska har samma jacka som mig. Nej förresten, inte samma. Likadan.
Det tyckte jag var lite trevligt.

Nu har jag tagit en bild på min kropp. Eller nej förresten! Det lät kinky. Jag menade ju en helkroppsbild, som jag skickat till hon som har hand om studentmässan på wapnö där vi ska visa upp klänningar den 1 februari. Det ska bli kul!

Jaha, och vart ska man nu ta vägen?

Idag har varit en kass dag. En hemsk dag. Nu känns det jättetråkigt. Jag som älskar sture, älskar medialinjen och allting. Nu vet jag inte ens om jag vill gå kvar. Radio? Vad fan ska jag med det till?!

I nian när det var dags att välja hade jag en fruktanvärd ångest för att jag inte visste vad jag skulle välja. Sen hamnade jag på media och jag visste att journalistik var perfekt för mig. Jag hade funderat på det i över ett år och sen när jag verkligen började där så tyckte jag det skulle bli så kul att få starta med inriktningarna, och idag får jag veta att det inte kommer bli någon journalistik klass i år. Bara 3 stycken som hade valt det och det måste vara minst 6 st för att det ska köra igång. Syon sa dessutom att det var första året som hon hade varit med om att det inte blev någon. Just i år!! Helvete också. Så nu är jag tillbaka på samma ångest som förra vårterminen. Vill jag gå kvar? Nej. Radio vill jag verkligen inte lägga 6 timmar i veckan på. Vill jag gå kvar på skolan? Om ja, vilken linje verkar mer intressant? Om nej, vilken skola skulle möjligtvis kunna vara ett alternativ? Det jobbigaste är att jag måste bestämma mig rätt snart eftersom det redan gått mer än en termin. Känns så jävla tråkigt eftersom jag verkligen hitatde något som kändes så bra! Jag tycker det är helt perfekt och nu måste (nej inte måste, men... jo, lite måste faktiskt) jag byta fastän jag inte vill. Men det känns fruktansvärt onödigt att gå på en inriktning som jag absolut inte har något intresse för.
För att göra dagen lite bättre så ringde Elgiganten och meddelade att det kommer kosta ett och ett halvt tusen att laga min dator eftersom det inte täcker garantin. Underbart.

Till alla er som tycker att livet är allmänt bra, är glada och har haft en bra dag... I hate you guys.

Now what?

Det blir ingen journalistik. Bara tre stycken som hade sökt. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra nu. Kom in på radio, men vill inte ens gå det. Jag bara skrev upp det för att man var tvungen att välja tre grejer. Jag är så himla besviken och ledsen så det går inte att beskriva! Jag vet att många inte bryr sig så mycket om vilken inriktning de får, utan kan tänka sig flera stycken men jag kan inte det. Journalistik var ju enda anledningen till att jag sökte till sture. Fan va jag är ledsen. Fan, fan fan!

Vafanihelvetesjävlaskit!

Gitarr Hjälte

Idag på engelskan diskuterade vi American History X. Jag, Johanna, Alicia, Paulina, Caroline och Jamina ska spela upp en scen ur filmen på fredag inför hela klassen. Jag fick vara nazisten Derek och jag ska då också ha en nylonstrumpa på huvudet. Lär ju bli en "inte-alls-fnittrig-liten-uppvisning".

Efter skolan kom Ellinore hit och drack kaffe. Vi satt som vanligt bara och pratade i flera timmar. Visst är det nästan lite fantastiskt?! Hur två personer kan ha så mycket att prata om! Samtalsämnena tar aldrig slut och tre timmar känns som en halvtimme.

Sen åkte jag, pappa, Emmy och Eric till maxi för att handla tacos. Impulshandlade även ett guitar hero som var på extrapris. Så nu ska jag gå ner och inviga det!

Om jag inte har berättat det, så ska jag börja spela gitarr med Sofie hos Donald. Vi har anmält oss nu, och jag tycker det ska bli jättekul!


Tidigt och mörkt

Jag hatar att gå upp klockan sex på morgonen. Jag hatar det. Människan är inte gjord för att gå upp så tidigt. Det är emot vår natur. När jag går upp är det mörkt ute. När jag väntar på bussen är det mörkt ute. När jag åker buss är det mörkt ute. När jag kommer fram till skolan är det mörkt ute. Detta är deprimerande. Ge mig sommar!

En tisdagmorgon blir inte bättre av att vi tvingas kolla på en två timmar lång, dryg film på italienska. Tittar runt om mig på folket som sitter på samma rad. Oskar, Alicia, Paulina, Johanna på vänster sida och alla lutar åt sidan och sover. Kollar på höger sida där Linnea sitter och hon sitter också och sover. Då kanske det är dags för lärarna att tänka över vilka filmer dom tvingar oss att se?

Imorgon har jag sovmorgon till halv två. Oh, yes.


Händer.

Händer.

Jag skulle kunna skriva tusen sidor om killars händer. Jag skulle kunna berätta för er om min fascination kring dem. Om hur en kille står framför mig i kön och fingrar på sitt visakort och jag bara inte kan sluta titta för att han har så satans fina händer. Om hur jag en gång såg en bild på en kille med de mest förtjusande händerna och det enda jag kunde tänka var "jag måste känna de där händerna mot min kropp" (det fick jag). En gång var jag på en födelsedagsfest och när killen mittemot mig skulle dricka ur sin öl tappade jag omvärlden totalt. Hans fingrar var hemskt långa, ådrorna syntes tydligt och de var naturligt solbrända. Just då hade jag offrat ett par skor för killen med de vackra händerna. Tusen skor. Jag älskar mäns händer för jag älskar hur de kan röra vid en så att man blir fnittrig/varm/upphetsad/förälskad. Jag tycker inte att det finns någonting på hela kroppen som är lika fint, eller kan få mig att känna likadant. Jag kan utan tvekan säga att händer är den vackraste kroppsdelen på människan.

Skrivet av Michaela Forni.


music for life, those dancing days



On the top of satisfaction
Yves Saint Laurent shades in the darkness
summer attraction pounding in my vains
time does not exist

High on life, in love with me
dancing in the night, dancing through the days
High on life, in love with me
dancing in the night, dancing through the days

Living for music, living in a dance
music for life, those dancing days
Living for music, living in a dance
music for life, those dancing days

'Cause everybody digs a swinging cat.

Nu är jag fruktansvärt trött. Fick ungefär 2 timmars sömn. Jag, Linnea och Sofia gick nämligen hem till Svenne som fyllt 18 år. Han låg och sov när vi kom, men va fan. 18 fyller man ju bara en gång! Vi var enda tjejerna där så vi trivdes ju mycket bra som ni säkert förstår. Haha! Det spelades många disneylåtar (underskattad festmusik) och dracks många koppar kaffe. De flesta var fortfarande kvar vid halv sju och jag höll på att somna så vi bestämde oss för att stanna och sova där. Vid halv nio vaknade Anton igen och ville köpa frukost så då gick vi till konsum.

Runt tolv när alla hade vaknat gick jag och Linnea hem. Städningen överlämnades till killarna. Nu ska jag ut och gå, dricka kaffe och duscha så ska jag nog hålla mig vaken några timmar till.

I still miss someone

Jaha, då har jag precis färgat håret. Inte helt oväntat så syntes det absolut ingenting. Hundra spänn och en timme åt helvete med andra ord. Jaja, om mitt värsta problem just nu är min hårfärg så borde jag väl egentligen inte klaga.

Igårkväll åkte jag hem till Joel. Eller nej, körde faktiskt. Regnigt, halt, mörkt och kallt. Men jag kom fram i alla fall! Sofie och Erik var också med och vi kollade på ondskan eftersom jag precis läst ut boken och inte sett filmen. Sen satte Joel igång ett avsnitt hem till midgård. Vi kollade på ett för hans skull men sen var det dags att åka hem.

Imorse stod mobilens alarm på elva och jag vaknade halv ett när pappa väckte mig. Då sov jag med mobilen i handen. Hm... Any way. Färgat håret som sagt, skrivit lite på min bokrecension och lite annat dylikt. Ikväll ska jag träffa Linnea, eventuellt hakar Sofia också efter lite tjat.

audrey tautou



Visst är hon vacker?

Jag älskar fredagar. Bara för att jag börjar halv tio och slutar elva kanske? Vi kollade första timmen på American History X  på engelskan. Åh, så bra den verkar. Får se fortsättningen på måndag. Sen åkte jag hem och käkade och sen inom jobbet för att lämna ett försenat anställningsbevis. Ouch. Tog en liten promenad till biblan och lånade vi som aldrig sa hora av Ronnie Sandhal. Läst den en gång innan i och för sig men tyckte den var rätt bra. Sen gick jag hem och läste aftonbladet och åt riesen. Det stod om perversa äckel som skar i hästar för att dom gick igång på det. Blä. En del saker vill man inte ens läsa om. Vidriga värld.

Frozen



You waste your time with hate and regret.
Let all the hurt inside of you die.

You only see what your eyes want to see

Igårkväll satte jag klockan på nio i förhoppning om att det då inte skulle bli lika jobbigt att gå upp till skolan imorgon. Men självklart vaknar jag klockan ett idag. Suckar för mig själv och undrar hur jag ska kunna gå upp halv åtta imorgon. Jaja, dagen försvinner lite när man sover så länge tycker jag. Det blir frukost och ta det lugnt till klockan två sen har jag dammsugat hela huset, suttit lite vid datorn och annat oväsentligt.

Nu ska jag måla naglarna och sminka mig sen ska jag och Linnea äta middag. Måste ju göra något bra av sista "jullovs-kvällen".

Avril Lavigne featuring Lil Mama - Girlfriend



Jag tycker den här remixen är riktigt jävla bra.
Hej då.

Typ det ja

Jag sitter vid mammas och pappas dator och kollar biljetter till oasis. 25 januari med caesars som förband. Åh, vad jag vill åka! Finns dessutom biljetter kvar så jag håller på att övertala Joel nu att han ska följa med mig.

Idag har varit en tråkdag. Sov till klockan ett. Strök mina kläder. Målade naglarna tre gånger. Drack kaffe med mamma. Läste tusen sidor i ondskan... typ det ja.

Aaaaaeeee. Nu snöar det ute också.

Förresten så såg Brokeback Mountain igår. Inte alls så bra som jag trodde. Besvikelse faktiskt.


Ifall ni undrade...

Idag är det exakt ett och ett halvt år tills jag fyller 18.
Såndär trevlig fakta som jag kom på.
Eller inte så trevlig egentligen.
Ett och ett halvt år för länge.


Ett livsverk

Jaha nu är klockan tio i ett och jag vill bara sova. Jag är ovän med min dator för den hänger sig när jag ska bränna bilder. Ska bränna alla bilder från balen och lite annat eftersom jag ska skicka in datorn på lagning. Har aldrig gjort det förut och vet inte om det är stor risk att bilder och sånt försvinner? I alla fall, tänkte det är bättre att vara safe than sorry som det så fint heter. Men som sagt, fungerar det inte. Får väl göra det imorgon istället.

Ikväll var jag hemma hos Sofia. Vi åt alldeles för mycket godis och kollade på Björn Gustafssons ett livsverk. Tycker det är fantastiskt roligt att den heter ett livsverk. Härlig självironi.

Jaja, nu ska jag stänga ner skräpdatorn och läsa lite i ondskan som snart ska vara utläst. Usch, ja. Bara tre dagar kvar på lovet. Ett jobbpass, en dejt med Sofie och en sväng till Halmstad ska hinnas med i alla fall.

I wish I had a walk in closet








This is sick

Kolla in denna länken:
http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=b5f83549-55ee-4391-ac9e-fefeb360c749&from=SVSE_WOWTV&tab=m1229508539077

Detta är sjukt. Jag tycker så jävla synd om den mannen. Han satt i fängelse i 20 år fastän han var oskyldig. 20 år!!! Han missade hela sin dotters uppväxt. Stackare...

God natt



Mama take this badge off me
I can't use it any more
It's getting dark, too dark to see
Feel I'm knocking on heaven's door

Knock, knock knockin' on heaven's door
Knock, knock knockin' on heaven's door
Knock, knock knockin' on heaven's door
Knock, knock knockin' on heaven's door

Mama put my guns in the ground
I can't shoot them any more
That long black cloud is coming down
I feel like I'm knocking on heaven's door

Knock, knock knockin' on heaven's door
Knock, knock knockin' on heaven's door
Knock, knock knockin' on heaven's door
Knock, knock knockin' on heaven's door

Yrsel.

Jaha, jag antar att det vore på sin plats med ett blogg inlägg, men sanningen är den att jag inte har ett enda trevligt ord att skriva. Tror jag dragit på mig nån jävla sjukdom. Yr i huvudet, mår illa så jag får inte ner nån mat, feber and so on. Skulle jobbat, men sjukskrev mig. Skulle på 24 h men ställde in. Börjar dessutom bli smått deprimerad eftersom lovet börjar gå mot sitt slut. Mindre än en vecka kvar! Jaja, vi ska ju börja på våra inriktningar efter jul så det blir säkert kul! Om jag kommer in på journalistik vill säga... Annars blir jag... Äh, jag vet inte vad jag blir. Jag ska inte ens tänka tanken. Jag kommer bli riktigt jävla besviken och sätta mig på foto och ta helt snea bilder. Inte för att jag någonsin skulle komma in på foto med tanke på hur många duktiga fotografer jag har i min klass och paralellklass. Fast jag vill inte gå foto heller. Detta var väl ett riktigt oväsentligt och snurrigt inlägg? Jag sa ju att jag är yr i huvudet idag!

Min nyårsafton

Min nyårsafton var riktigt bra! Roligare än jag trodde det skulle bli. Till att börja med var jag väl ungefär en halvtimme försenad till Ellinore när vi skulle plocka upp henne. Men jag är nästan alltid försenad så jag antar att hon inte var övderdrivet förvånad. Sen lagades det mat som såg ut som kräk men smakade desto bättre. Efter det blev det dags för alla tjejer (jag, Sofia, Ellinore, Linnea, Sigrid, Sofie och Daniella) att locka hår och duka undan och sånt. Under kvällen kom det mer och mer folk och jag hade fruktansvärt trevligt. Vid tolvslaget gick vi ner på stranden för att titta på alla fyrverkerierna, som kändes ovanligt få i år. Sen gick vi hem till Sofia igen och efter några timmar bestämde jag, Angelica och Linnea oss för att dra hem till Marcus. Där satt vi med några till (bland annat Mattis som var jättekul att träffa, eftersom det var riktigt längesen!). Vid åtta tiden höll vi alla på att somna så då gick vi hem till Linnea och somnade där i stället. Efter några minuter knackar Mattis på och vill ha en sovplats. Då vill jag passa på och förklara att vi var fyra pers i en... vad är det? 90:a säng? Endast ett täcke och ett mycket kallt rum.
Som sagt, så var kvällen mycket lyckad förutom en hel del onödigt sabotage.

Idag har det varit sova, sova, sova. Men, det kanske är så första januari ska vara?

RSS 2.0