Hopplös

Idag skulle jag varit jätteduktig. Det har jag inte alls varit tyvärr! Ringt och bokat tid med mammas chef för ett möte och skrivit 6 rader om hur Laholms kommun styrs. Va faaaaan. Jag ska vara klar på fredag. Jag ska det, jag ska det, jag ska det!

Men jag har varit och handlat, ätit pannkakor med pappa, druckit kaffe och varit hos tandläkaren, så jag har faktiskt inte bara latat mig! Gick förbi offsides skyltfönster och såg ungefär tusen saker jag vill ha. Borde gå inom där i veckan och köpa lite fina vårkläder. Eller så borde jag göra min plånbok en tjänst och låta bli.

Resten av dagen ska jag spela gitarr med Sofie och sen hinna ta mig till Båstad för att träffa både Anton och Linnea. Förresten så vill jag inte alls gå på gitarren idag för jag fattar inte låten och tycker det är jättetråkigt. Jag är så jävla hopplös som tröttnar så snabbt! Jag vill kunna allt direkt, jag vill inte sitta och lära mig. Det ska vara lätt annars pallar jag inte! Men eftersom mina föräldrar har varit så snälla och betalat dyra lektioner så får jag väl masa mig dit.

Men nu känner jag att jag luktar äckligt, så får nog skynda mig så jag hinner ta en dusch innan!

I can't sleep

Egentligen så älskar jag att inte kunna sova. Det är alldeles tyst i huset och jag kan göra nästan precis vad jag vill. En rostad macka och några avsnitt sex and the city. Om jag är pigg vill jag inte sova bara för att jag borde. Bara för att orka morgondagen. Blir jag trött imorgon får jag väl sova nån timme på eftermiddagen. Visst borde det alltid vara så? Vi borde inte ha några specifika tider för när vi ska vakna på morgonen, när vi ska va i skolan eller när vi ska somna på kvällen. Man borde få komma och gå som man vill. Sitta uppe hela nätterna och sen börja skoldagen halv sju på kvällen nästa dag, bara för att man valde att sova bort hela dagen. Vad skönt det hade varit...

Men det bästa med att inte kunna sova måste väl ändå vara att oväsentliga inlägg som dessa oftast kommer upp?

Some quick catching up

Nej, nu har jag två alternativ. Antingen raderar jag den här döda bloggen eller så börjar jag uppdatera. Och eftersom jag ska sitta hemma med kommunpraktiken denna vecka så har jag en känsla av att det kommer vara lockande att logga in och skriva en massa trams här när jag vill fly skolarbetet. Bloggen stannar och börjar uppdateras. Jag lovar.

Some quick catching up:
Tyskland va skitkul! Pallar inte lägga in bilder här eller på bdb, utan det får bli på facebook istället. Som enligt mig är bästa stället om man vill kolla in bilder! Mycket smidigare att ladda upp där också! I alla fall! Tysken vi bodde hos var jättesnäll, men sträng, haha! Jag och Linnea bodde ihop och hade det jättebra. Egen "lägenhet" under huset med kök, vardagsrum, toalett och sovrum. Aktiviteter med skolan på dagarna och öl på kvällen! Toppen vecka! Börjar faktiskt längta tillbaka lite nu...

Stockholm var mindre bra. Spydde ner bussens toalett på vägen dit och sen låg jag på vandrarhemmet och sov konstant de två första dagarna. Sen kunde jag dock vara med på lite riksdagsbesök och shopping på slutet. Köpte en väska, ett par skor, en ring, två tröjor, en eyeliner och ett puder. Ikkis och Sara gjorde ett bra jobb med att pigga upp mig de dagarna jag var kapabel att hänga på!

I helgen har jag jobbat och va dumt nog på fest i fredes. Det var dumt eftersom jag borde stannat hemma och frisknat till. Men eftersom jag så gärna ville ha lite kul efter misslyckade Stockholm så följde jag med. Började med förfest hos mig med Johanna, Anton, Totte, Alle, Svenne och Adam. Sen åkte vi till Linnea där även Filip, Axel, Jimmy, Filip och Ludde kom. En runda till cc som var mycket lamt och sen somnade jag på Antons axel i min säng.
Lördag blev det jobb på dagen och chattade med syrran hela kvällen! Som jag saknar henne!
Vaknade imorse och mådde inte alls bra så ringde till jobbet och sjukanmälde mig. Sen får jag ett meddelande av Ellinore som frågar om jag kan vara hos Tina om fem minuter. Jag undrar vad fan hon snackar om och svarar "Jag har precis vaknat, men kom hit då." Vi skulle tydligen fixa frågor till kommunpraktiken som vi har denna veckan. Åh, fy. Jag hatar den redan.

Helt random; såg ni parlamentet ikväll? Haha, så pinsamt dåligt! Är inte Betnér eller Glans med så är det knappt värt att titta på!

Hej

nu är jag hemma!

Tyskland imorgon!

Igårkväll fick jag äntligen träffat Anton efter att han varit i Åre! Känns bara så trist för nu blir det nästan två veckor igen utan att vi ses. Ett jävla farande hit och dit, hela tiden. Han kom hem till mig och käkade kycklingsallad som jag hade beställt av min mamma. Sen ringde Erik aka Totte och Oscar aka Lenny och ville att vi skulle hem till Erik. Där satt bland annat Joel, Elina och några fler. Joel, som är en nybliven 18åring, hade stolt varit och köpt öl på maxi och efter lite "fighting game" på playstation bestämde vi oss för att dra till Skummeslöv där Hampus hade fest. Fick träffa Johanna och Sofia, vilket nu för tiden blir alldeles för sällan. Efter några timmar där blev det nattamat hos Sofia med Totte och Filip. Vi diskuterade hur man uttalar Torsten och om man får säga att man är intresserad av någon. Ni vet såna där meningslösa "klockan-två-på-natten-samtal".

Idag ska jag packa och plugga religion sen ikväll sover jag hos Tei på internatet. För IMORGON DRAR VI TILL TYSKLAND!!!!


Shoes

Skolan idag var riktigt onödigt! Åkte dit och fick lite info om Stockholm och Tyskland, sen hade vi typ eget arbete resten av dagen. Sen skulle vi ha redovisning om svensk musik men klockan blev för mycket så vi hann inte. Vilket var tur eftersom vi inte var ett dugg förberedda.
Efter skolan åkte jag in till stan med mamma. Köpte lite grejer som behövdes inför resan till tysklandet och vita converse. Därför tyckte jag det var passande att jag googlade upp en bild på en sån sko och la upp här, och se så tjusigt det blev! FIck dock springa runt i varenda skoaffär i Halmstad innan jag slutligen hittade ett pat vita 36:or inne på Nilson.



Stay Black!


Det är inte klokt

Har ni läst om skolmassakrern i Tyskland? Det spelar ingen roll hur ofta det står i tidningarna. Det är lika ofattbart och hemskt varje gång.
Men visst borde det vara svårare att få tag i vapen än så? Så borde det inte få vara, det är inte klokt.

'Cause every moment gone, you know I miss you


En typisk onsdag

Den mycket smarta, unge mannen i min klass vid namn Jimmy har gjort ännu en bra sak. Satt sig på ett bord gjort av glas, som inte helt förvånade gick i sönder. Tur för honom att han inte skäms så lätt och tur för oss andra att vi har någon som underhåller oss hela tiden. I övrigt så är detta en typisk onsdag som inte alls är så värst kul. Engelska, samhällskunskap, spanska och såna där grejer. Sen blir det hälsotimme (promenad med Paulina) och stanna kvar i skolan för grupparbete. Usch, tur att det bara är tre dagar kvar, sen slipper vi skolhelvetet för ett tag.

everything is new and everything is you

Jag tycker du ska komma hem nu...


så dum som hon ser ut

Fan, asså den där blodinbella kanske inte alls är så dum som hon ser ut?!
http://www.expressen.se/debatt/1.1491313/kvinnlig-avundsjuka-ar-min-varsta-fiende

Min helg

En helg går förbi så jävla snabbt. Man börjar längta redan på onsdagen och sen på måndagmorgon så undrar man vart den tog vägen. Min har i alla fall varit mycket bra! På lördagkvällen åkte jag, Judith, Fanny och Ellinore hem till Amanda som fyllt 18. Lagom mycket folk och väldigt trevligt! Lånade en hög, svart kjol av Johanna. Skitsnyggt så måste hitta en sån nu!


Fanny och Ellinore


Judith och jag


Fanny och jag

På söndagen sov jag till halv ett ungefär, vilket gav mig lite ångest som vanligt. Sen kom farmor och hennes man Kjell-Arne och drack kaffe hos oss. Sen blev det en snabb runda in i duschen innan jag och mamma blev hämtade. Vi följde nämligen med Katarina, Mini och Sten till Falkenberg för att kolla på radar som spelade på musik direkt. Träffade även söta Sofia som va där. Tyvärr gick inte radar vidare, men ett par killar som va rätt små och hette eyescrem gjorde det. Och jävlar vilken röst den lille killen hade!


Radar (Niclas, Totte, Torsten, Filip)
Visst var de tjusiga i sina färgglada skjortor?!



Mini

Idag är jag hemma från skolan. Vaknade och kände mig frebrig och ont i huvudet. Så nu ska jag skriva lite om svenska förkortingar och sen islam. Är så jävla skoltrött nu så det finns inte! Ska bli fruktansvärt skönt att slippa det i nästan en månad sen! Japp you heard me. Jag ska nämligen inte till skolan på fyra veckor sen! Först tyskland, sen stockholm, sen kommunpraktik (okej, då blir det ju plugg. men jag behöver i alla fall inte gå till skolan!) och sen påsklov!

Saturday!



You just gotta love saturdays!

Jag kan inte säga nej

Igårkväll var jag hos Anton som åker till Åre ikväll. Sen kommer han hem två dagar innan jag åker till Tyskland och sen blir det direkt till Stockholm efter det. Kommer hinna träffas typ en gång på tre veckor! Dessutom åker syrran till Brasilien på fredag och är borta en månad. Usch, känns som att alla åker iväg nu.

I alla fall. Var hos Anton för första gången igår! Har bara varit på internatet innan. För det första fattade jag inte var han bodde, så fick ta med mig min laptop i bilen med en enirokarta. Haha! Sen kollade vi lite på let's dance och hjälp. Anton hade fått nackspärr (kul dagen innna man ska till åre!) så jag tyckte synd om han och masserade han lite.

Men ikväll blir det 18-årsfest med Judith och Fanny! Det ska blir jättekul! Ellinore lär väl haka också efter att hon funderat i några timmar!

För att göra min lördagseftermiddag lite bättre blir det kaffe, samhällskunskap, religon och psykologi. Mmm... läxor på helgen! I like.

Nej, men vad säger ni?

Nej, men vad säger ni? Har inte det där med blogg blivit jävligt trist nu?


Måndagsbarn

Nu har jag engelska. Jag, Ellinore och Frida ska ha en presentation om Skansen, så vi tänkte visa lite klipp från allsången. Jag försöker övertala dem att vi ska ha den här... Det går sådär...



I natt sov jag hos Anton så idag luktar mitt hår Nivea sport for men... Hehe. Vi kollade på oc och en Beck film med Björn Gustafsson. Jag tyckte det skulle bli jätteskönt att slippa gå upp tidigt för en gångs skull, men just idag skulle han åka snowboard så hans jävla väckarklocka ringde halv sju. Mmm, uppskattat.
Nu ska jag skriva bokrecension. Usch!

Breakfast at Tiffany's

Imorse åt jag och mamma frukost på Mårtensson's i Halmstad, och herrejävlar vilken frukost. Dom hade allt, där fanns till och med kärleksmums och chokladmousse. Så där satt vi och käkade nån timme och pratade. Min mamma är så fruktansvärt bra. Jag älskar att bara sitta och prata med henne om allt möjligt. När hon var ung var hon precis som mig!
När vi ätit klart tog vi en sväng inom eurostop där jag hittade en jättefin cardigan på rea inne på store. Kostade bara 150 spänn! Hittade en fin "pippi-tröja" (ni vet en såndär vit med röda streck?) också men köpte inte den, för måste spara pengar till Tyskland och Stockholm nu!
Nu är klockan tolv och jag tänkte sitta med hinduismen arbetet fram tills klockan ett. Jäää säger jag då, eftersom det är mitt nya favoritord.
Sen tänkte jag avsluta lite fint med att skriva: Sofia Nilsson, jag saknar dig!!!

RSS 2.0