Tillåt mig

... och tillåt mig att redovisa, för er kära läsare, vad jag har framför mig de kommande två veckorna, innan trippen till Tyskland.

Datorläxa (uppgifter och instuderingsfrågor)
Arbete om hinduismen
Matteuppgifter
Prov i naturkunskap om energi
Peronlighetsanalys
Arbete om valfritt ämne inom privatekonomi
Bokrecension, gömda
Arbete om hur svenska språket ändrats med chatt och sms
Engelskauppsats om Globen
Skriva om formell och informell ledare på organisation och ledarskap
Arbete om Islam

Jag vet någon som kommer vara osocial.

And it's going to carry on





Trööööött.
Jag ska sova nu, upp vid åtta imorgon.
Ska äta hotellfrukost med mamma i Halmstad.
Sen blir det jobb resten av dagen.
I natt sov Anton här,
vi såg på dagboken.
Och vet ni vad det bästa som finns är?
Att vakna bredvid någon man tycker om
.

Utan dina andetag

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Hitta (n)emo

Idag gjorde vi iq-test på psykologin. Vilket visade sig vara skittråkigt eftersom jag fick 58 poäng när man tydligen är utvecklingsstörd om man har under 75? Till mitt försvar måste jag få påpeka att man ska göra testet 4-5 gånger innan man räknar ut sin poäng så det kan inte gällas! Sen kollade vi på det värsta språket på svenskan. Det är faktiskt rätt kul och nu ska jag, Linnea och Ellinore skriva om hur chatt och sms har förändrat vårt språk. Usch, fy fan! Vi har så jävla många arbeten att skriva innan vi åker till Tyskland, det är helt sjukt.
Efter skolan satt jag kvar på hotellet med Tei för att skriva manus till teatern som vi ska spela upp på organisation och ledarskapen imorgon. Oskar kom på den bra idén att vi skulle göra Hitta (n)emo. Hehe.

Imorgon är det fredag vilket innebär helg. Jäää... och imorgon ska jag träffa Anton! <3

Jag vill inte att du ska flytta. Du är alldeles för bra. Vem annars skulle ge mig en blå lavalampa i julklapp? Nu kommer jag inte mer få höra din konstiga dialekt och mesiga kommentarer som "va knas!". I'm gonna miss you so much. It already hurts like hell.

'cause you just might get it

Jag hatar huvudvärk. Allvarligt talat, det är det värsta som finns och jag har det alltid. Jag har käkat ipren varje dag i säkert en vecka. Det kan inte vara bra. Kanske skulle ta en runda till doktorn? Jaja, nu ska jag skriva om hinduismens högtider medan jag väntar på bussen. Men allt blir lite trevligare när Sara sitter bredvid mig och sjunger.

Jag längtar väldigt mycket efter denna eftermiddag. Då får jag äntligen träffa Johanna och Sofia! Vi ska dricka kaffe och simma. Mmm...

Not that anonymous

Va kul att du kommenterar som anonym hela tiden Ellinore!
:*

What if I told you your tears haven't been ignored

Jag älskar att vara ensam hemma. Jag kan spela vilken musik jag vill och sitta i köket och plugga. Jag tror jag hade trivts alldeles utmärkt i en egen lägenhet. Men än så länge får kvällar som dessa duga.
Jaha, vad har hänt sen jag skrev sist? Slutade spanskan lite tidigare så jag gick upp och hälsade på Anton. Han kollade på nån sjuk film med en donut som sköt folk. Kommer inte ihåg vad han sa att den hette, dock.

När jag kom hem sprang en runda, men det var mest dumt eftersom jag är förkyld fortrfarande. Ont i öronen gjorde det i alla fall! Stackars er, vad jag tjatar om min förkyldning. Jag ska sluta med det, jag lovar. Nu ska jag dricka kaffe och plugga. Dumma jävla naturkunskap. Jag hatar det.

30 / 60

Jahapp, nu sitter jag på min spanskalektion och Jesus är faktiskt inte alls så läskig som jag tyckte första dagen. Han är faktiskt rätt kul!
Elev: Jag såg dig i Malmö på lovet!
Jesus: Jaså, var jag berusad?
Det tyckte jag var kul. Något som var mindre kul var spanskaprovet jag precis fick tillbaka. 30 av 60 poäng. Lite kasst ju, men G i alla fall!... och som vanligt har tyskagruppen ingen lärare och har fått slutat. Varför har inte jag tyska?!

Jaja, nu är det beach -09 som gäller för mig och Ellinore, så i eftermiddag blir det plugg och träna. Jäää.

My dear friend!



Imorgon kommer Ellinore hem!
Jag längtar,
för jag har saknat henne jättemycket!
:*


Sista dagen på lovet

Släktkalas, släktgille, släktträff. Spelar ingen roll vad man kallar det, det blir inte roligare för det. Jag har en väldigt nära relation till min familj, men inte med min släkt faktiskt. Ta i hand med en massa folk man inte träffat på flera år för att sen prata om utbildning i fyra timmar. För det är verkligen det enda folk pratar om. Karriär och utbildning. "Jaha, och vad sysslar du med?" "Jag läser första året på Båstad Privata Gymnasium." "Jaha, och vad är det för linje?" "Samhäll, typ. Med fokus på eget företagande." "Jaha... vad trevligt." Hela kvällen. Jag har ingenting emot personerna, tvärtom. Jag blir bara så fruktansvärt uttråkad.

Sista dagen på lovet, men till alla som går i GM08! Var icke ledsna, för kolla här:
v. 9 -  skola
v. 10 - skola
v. 11 - skola
v. 12 - TYSKLAND!
v. 13 - STOCKHOLM!
v. 14 -  kommunpraktik
v. 15 - PÅSKLOV!

A dizzy twister dance

Jag är en mycket dum flicka. Förkyld som fan, klagat i flera dagar på det dessutom. Sen igårkväll springer jag ute utan skor och jacka för att ha snöbollskrig. Om jag har ont i halsen nu så får jag fan skylla mig själv. Men trevligt igår var det i alla fall. Jag, Linnea, Sofia och Sofie gick hem till Svenne där det var lite mer folk. Bland annat Anton, Alle, Oscar (aka Lenny), Totte, Fanny, Olivia, Melinda, Adam och Stoffe. Drack the beer that made sweden famous, hade snöbollskrig (öööh?) och dansade till 99 red ballons (ännu ett öööh?). Konstant krig vid spotify hela kvällen också. Jag ville lyssna på Veronica Maggio. Anton och Alle ville lyssna på kass datanörd-musik. Totte och Oscar ville lyssna på 99 red ballons.
Jag och Linnea gick hem till mig vid fyra tiden och käkade nattamat i ett tyst kök innan vi somnade.

Nu ska jag dricka kaffe ur min Avril Lavigne the best damn tour - mugg och plugga innan jag duschar. Ikväll blir det släktgille i Halmstad. Förhoppningsvis fest efteråt. Kanske hos min BFF Greta eller så får jag väl stanna i Laholm och göra nått.

Tänk om jag skrev lika mycket om big bang som jag bloggar. Då hade betygen inte varit dåliga, mina vänner.

Jag ska aldrig mer

Jag ska aldrig mer klaga på något så oväsentligt som mycket läxor eller att internet är segt. Jag ska aldrig mer tycka synd om mig själv för att jag är förkyld. Jag ska aldrig mer anse att jag har problem när jag inte vet vad jag ska ha på mig en lördagkväll. Jag borde skämmas.

http://mittlivsabina74.blogspot.com/

Chris Martin


Homecoming - Kanye West och Chris Martin

 

I natt drömde jag att jag träffade Chris Martin. Jag blev lite ledsen när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Fan. Jag hatar sånt.

Måndagsbarn





Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
Mmm, nu är det måndag snart
Och jag lever för ikväll
Sena nätter, tomma glas,
Femhundra skjuter upp problemet för ett tag
Men jag tror att alla snart
har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort, för dig är det alltid helg
Och helgen måste ta slut

Veronica Maggio

Jag kan inte riktigt förstå att sportlovet snart är slut.

Jag kan inte riktigt förstå att sportlovet snart är slut. Känns så jävla tråkigt. Dagarna bara flyger iväg. Men får väl se till att de sista dagarna blir bra! Måste plugga en del, för har inte skrivit alls så mycket som jag tänkte under lovet! Sen ikväll ska jag nog träffa Anton eller Linnea och imorgon blir det släktträff i Halmstad. Förhoppningsvis fest hos min nya BFF efteråt!

Var inne i Halmstad innan och tog passfoto. Fy fan! Jag ska aldrig visa det för någon. Pappas enda kommentar "du ser ut som en straffånge." Tyst! Hon i kassan sa "okej, nu ska du titta in i kameran , och du får inte le." Och för alla som känner mig så är det nog rätt lätt att räkna ut vad jag gjorde då. Jajamen! Jag började gapskratta. Hon gav mig tålmodigt nån minut så jag fick fnissa av mig innan jag kunde stirra in i den lilla skärmen och se allvarlig ut. Hur länge måste jag dras med detta fula pass nu? Fem år? Tur att det bara används nån gång per år i alla fall.

Nej du, nu blir det en massa kaffe och nån sida om hinduismens gudar. Jej.

Sådär!

Sådär! Nu har även jag provat på mer - trafik. Gå in här och prova själv!

The Scientist



You don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need you

I hate winter

Just nu vill jag bara låsa in mig på mitt rum och inte komma ut förrens solen lyser. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag hatar vintern. Hur mycket jag hatar hela jävla februari. Det är kallt och mörkt. Det behöver inte bli sommarlov direkt, bara lite trevlig vår, sådär typ valborg. Nu får ta mig fan tiden gå lite fortare.

Vid åtta ska jag pressa lite apselsinjuice (mycket stolt att jag pressar min egen!) och kolla på du är vad du äter. jag älskar det programmet för jag känner mig så jävla smal och vältränad varje gång jag ser på det!

Danmark!

Igår åkte jag till Danmark med några klasskompisar. Dagen var väldigt... hm, oplanerad! Men med så trevligt folk blev det mycket bra ändå! Övervägde att stanna hemma eftersom jag var så förkyld, men sitter hemma idag och mår ännu värre istället. Här kommer lite bilder i alla fall!


Först åkte jag buss till tågstationen med Eric och Emmy


Johanna och Annie väntar på båten


Calle poserar


Ludde och Jimmy på båten


Greta dricker öl

Why so serious?



Igårkväll kom Anton hit. Först käkade vi lite sen gick vi bort till Totte och Mini med Emmy och Eric. Vi gick bort till Carolas hus och spelade geni. Det gick... mindre bra. Sen gick vi hem och kollade på the dark knight innan Anton stack. Heath Ledger är ett geni, förresten. Det är så fruktansvärt synd att han är död. Tänk så många bra filmer han hade kunnat göra!

Självklart har jag blivit förkyld nu på lovet, känns som att jag alltid blir det. Jag har fan ont överallt! Öronen, näsan, halsen and so on. Jaja, jag ska äta lite apelsin och ipren, sen ska jag göra mig i ordning för att åka till Dannmark med lite folk från klassen.

Gossip girl

Det var fruktansvärt länge sen jag kollade på Gossip girl, så nu har jag laddat hem flera avsnitt att kolla på! Yeees! Var nere på banken innan och jag känner mig som en gammal tant när jag kommenterar vädret, men vet ni vad? Det gör inget. I alla fall, det jag tänkte säga var att vädret är helt underbart och jag hoppas det är lika fint imorgon för då ska jag, Linnea och några andra från klassen till dannmark! Jaja, nu ska jag äta lax och kolla vidare på gossip girl. Ikväll kommer Anton hit.

puss!

Asos

Ibland är det så svårt att bestämma sig. Hemma utan smink med ett inspelat melodifestivalen eller fest med kompisarna? Om jag bara hade en bil så jag kunde ta mig vart jag ville, så hade det ju varit rätt mycket lättare. Dumma jävla håla. För att göra mitt halvtaskiga humör bättre har jag kollat lite klänningar på asos.com. Sen när jag kom på att jag inte har några pengar blev jag småsur igen.


Valentine's day

Madison igårkväll var mycket trevligt! Eller, egentligen så var det roligast innan vi gick in. Men så brukar det faktiskt va. Först skulle det sminkas, plattas hår och bytas om hos Linnea. Jag var klar tusen timmar innan alla andra, det var nog första gången. Sen gick vi och käkade på picasso och sen på förfest hos Thylen. Trevlig förfest, trevligt folk. Fan va mycket jag använder ordet trevligt kom jag på nu. Innan vi gick in på madison tog vi en sväng inom hotellet och hälsade på Rasmus som skulle lämna tillbaka min halsduk. Inte så mycket folk där inne, men det var kul ändå. Ovanvåningen var öppen istället för nedervåningen. Det gillades icke.

Nu ska jag plugga och dricka red bull innan jag drar till jobbet. Japp, alla hjärtans dag och min egen moster tvingar mig att jobba.

Happy Valentine's Day, <3

Skärp er!



Tack för den Judith! Haha!

"Ja, om du börjar äta min mat"

Idag slutade vi redan klockan två efter en fruktansvärt dryg föreläsning om hotellets historia. En darrig liten gubbe som stammade. Som vanligt när jag blir uttråkad började jag bita på naglarna. Jag som nästan slutat. Fan också. Det började blöda på mitt lillfinger så jag frågade kocken om jag fick ett plåster.
"Ja, om du börjar äta min mat."
Jag skämdes och gav honom mitt sötaste leende. Sen tog jag plåstret och gick.
Efter en runda biljard gick jag, Ellinore, Linnea, Ludde, Calle och Rasmus till biblos och fikade i väntan på bussen.

När jag kom hem tog på mig träningskläderna för att bege mig till body step när jag insåg att jag var läskigt pank och varken mamma eller pappa var hemma. Så istället för att träna åt jag Emmys brända pannkakor. De var så svarta att jag säkert kommer få cancer nu. Ouch, det var onödigt. Man skojar inte om cancer.

A, <3

Pokerface

Hälsotimme är skräp. Var ute och gick i en timme med Sara och Jenny. I kylan. Fy fan, varenda jävla onsdag. Jaja, nu sitter jag i en soffa i skolan och kollar på mtv. Ska skriva om skillnaden mellan samband och orsak men jag fattar ingenting. Nu höjer vi för det är Pokerface med Lady Gaga! Jää.


Another day

Rasmus skvallrade för kocken att jag tyckte maten såg äcklig ut.
Magnus Uggla gick förbi vårt klassrumsfönster.
Över hundra spanska glosor, men Veronica Maggio gör pluggandet lite trevligare. Pyttelite.
Även om jag trivs fruktansvärt bra på bpg så börjar jag sakna alla tokiga på media.
Madison på fredag, kul som tusan men ingen förfest än.

Nu ska jag ta en paus med alla dessa glosor och ringa Anton. <3

Weho, nu har jag Spotify!


My heart is beating out of my chest

Min helg har varit så jävla bra! Speciellt när man pluggat hela veckan, så är helgen alltid extra välkommen. På fredagen var allting jättetråkigt fram tills Ellinore kom hem till mig och pratade några timmar.
Sen sov jag länge på lördagen och skrev mitt brev till tyskarna. På kvällen kom Anton hit och kollade på melodifestivalen. Alcazar är awesome. Caroline af Ugglas är en tönt.
Idag kom både Sofia och Johanna hit. Tattade kaffe och underhöll mig ett par timmar. Nu består kvällen av plugg, som aldrig tar slut. Hela min vecka kommer faktiskt bestå av läxor och grejer. Men jag ångrar inte att jag bytade för det, jag tror nämligen att jag har kommit i världens finaste klass. De är fruktansvärt roliga allihopa!

puss!

If I told you a secret, you won't tell a soul



Det finns ingen låt som får mig att må bättre,
<3

Now start a band.



Jag har ont i mitt huvud. Jag är helt yr och det dunkar. Jag hatar att ha ont i huvudet, speciellt när jag inte har någon ipreen! Sådär, nu är det synd om mig. Uppdrag slutfört. Men nu måste jag plugga lite. Jag och min mattegrupp (plus Ludde och Rasmus) sitter i matsalen och skriver ett statistikarbete. (och dricker kaffe såklart!) Lame! Ikväll kanske jag ska va med Ellinore, vi får se! En fredag hemma lockar inte i alla fall.

Dream a little dream of me



Say "nighty-night" and kiss me
Just hold me tight and tell me you'll miss me
While I'm alone and blue as can be
Dream a little dream of me


Jag tror jag har hamnat i världens sötaste klass! Alla är hur fina som helst! Ikväll till exempel begav jag mig till Båstad för att kolla på innebandy med Paulina, Greta och Tei. Seger till Båstad! Min pappa är dessutom världens snällaste som kör mig till Båstad och hem igen. Palla tåg!

Förresten så är jag helt snurrig i huvudet. Det är nog dags att sova. Men dumt nog måste jag skriva nästan ett A4 om mig själv till tyskarna. Äh, jag tar med datorn till skolan och skriver där! Yeah, yeah. Imorgon är det fredag. Det innebär helg och jag råkar älska helg.


Sov gott allihopa och dröm några fina drömmar. Jag vet i alla fall vad jag ska drömma om.


Det är bara tuffingar som får stygn

Idag var det farbror doktorn som gällde för min del. Nån privatklinik i Halmstad som jag aldrig hört talas om förut. Jag har (nej, hade!) nämligen ett stort födelsemärke i hårbottnen som skulle bort. Så jag fick bedövning av den lite småsura doktorn. Sen la jag mig på britsen och satte igång min iPod. Lyssnade på oasis och kände hur de började skära. Efter fick jag sex stycken stygn också! Det känns tufft. Det är bara tuffingar som får stygn. Jaja, nu börjar bedövningen släppa och det gör ont.

Sen blev jag och mamma kaffesugna så vi gick inom skånskan. Handgjord choklad med baileys och kaffe. Sen gick vi självklart inom några affärer innan vi åkte hem också. Tråkigt nog är jag pank ett tag framöver så inget handlat för min del.

Nu ska jag återgå till mitt älskade naturkunskaparbete. Uppmärksamma min ironi.

Vilken tolvåring bryr sig om big bang?

Ni vet när man verkligen går igång på någonting? Och nu menar jag inget kinky utan när man blir riktigt pepp på nått! Till exempel träna. Jag får såna riktiga träningsperioder då jag tänker "att nu jävlar ska jag bli hälsofreak!". Så tränar jag jätteduktigt och äter inget onyttigt alls och sen tröttnar jag efter nån vecka. Precis så är det med plugget just nu. Jag var jättetaggad förra veckan! Jag skulle byta skola, börja plugga jättemycket och få bra betyg och bla bla bla. Nu är det "roliga" över. Nu har jag jättemycket plugg och det är fan inte kul någonstans. Men, men. Ska beskriva big bang för en tolvåring. En fråga, vilken tolvåring bryr sig om big bang? Jaja. Nu är det naturkunskap, religion och spanska som gäller i mitt liv. Tack gud för helg!

Om en timme ska jag och Johanna simma också. Åh, va jag saknar henne! Vi träffas ju nästan aldrig längre. Dessutom älskar jag att simma. Där spelas mysig musik, tända ljus och god frukt. Perfekt avkoppling mitt i veckan. Jag har läst att simma är bästa träningen efter typ... springa. Eller är jag ute och cyklar tro?
Sen helgen är lite osäker. Hoppas det händer något kul. Jaja, back to big bang!

I am going to

I AM GOING TO GERMANY!
... och förutom en helvetes massa läxor så mår jag riktigt bra.

How can I have got in so deep?

I fredes var skrev jag först psykologiprovet, och det verkade gå rätt bra faktiskt! Tog ett tåg hem och gick sen till frisören. Första gången på väldigt länge som jag faktiskt blev nöjd! Syns inte så mycket, dock men det gör ingenting! Sen visade GM06 sin film på scala i Båstad. Den var fruktansvärt bra! Blev jätteimponerad! Fick träffa Peter Fridh också ju! Det var mycket tufft... Min mamma skrattade högst av alla, men det gör ingenting för hennes skratt smittar av sig.

Madison på kvällen blev ritkigt roligt! Förfest hos Linnea, med för mycket folk. Vart kom alla ifrån? Sen ungefär två minuters taxiresa till madison för att dansa i timmar och frysa på bakgården. Det var ungefär precis som alla andra madison, med andra ord.

Igår åkte jag in till Halmstad och hämtade min laptop! Som jag har saknat den, haha! Hittade inte sladden så jag trodde dom hade glömt att lägga med den. Jag blev skitsur och började typ skrika på allting tills mamma säger "men Lina, du la ju den i väskan!". Ungefär så var hela lördagen.

Söndag, söndag. Skulle egentligen gått som modell på studentmässan med Paulina och Johanna idag, men mår inte bra och har jättemycket naturkunskap att skriva så jag ringde och sa att jag inte kom. Trist, jag hade sett fram emot det!


RSS 2.0