Batman och Robin?



Såhär ska jag och Stoffe se ut på Alicias halloweenfest imorgon. Jag tror det kommer bli skitsnyggt. Stoffe till vänster och jag till höger. Hm...

Nu ska jag till Tylösand och käka för min mamma fyller år!

Don't look back in anger

Just nu är jag fruktansvärt arg. Arg på folk som förstör glädje för människor som förtjänar den som mest. Arg på folk som inte växt ifrån mellanstadiet än. Spelar ingen roll ändå. Sånt folk får alltid vad de förtjänar. Hoppas det blir mycket snart.

Sådär. Skrivet för alla som vill läsa. Nu har jag visat min ilska och nu kan jag spendera resten utav kvällen med Sofie som gör mig glad.

Thanks!

Tusen tack till Sofie som fixat mig en sån fin header. <3

This is a game with no rules

Jag och Anna hade det väldigt mysigt igår. Kollade på en film med Adam Brody "in the land of women". Rätt bra faktiskt. Sen var vi på väla också, men jag handlade inget på grund av mitt köpförbud. Sånt suger. Jag träffade hennes pojkvän Simon också och det var kul.

Nu ska jag skriva en bokrecension. "Personen". Jag har valt Thomas Samuelsson i boken Paradiset. Som är grymt bra förresten! Fast först ska jag nog måla mina naglar. Det handlar ju om att prioritera.


Pick och pack



Imorgonförmiddag tar jag mitt pick och pack till Båstad och sedan vidare till Helsingborg för att sova hos min skånska vän. Yes.

Jag kom på en skitbra idé för helgens festligheter och dess jobbiga tema. Hoppas de andra håller med. Inte så konstigt kanske, men Linnea är självklart positiv till idén. Just därför jag tycker om henne.

Sov gott.

All I can say for sure is what will be will be



Denna bilden är från oktober 2006.
Mer än två år sen nu.
Jag och Johanna hade precis klippt oss likadant.
Jag hade min första förfest.
Those were the days.


Jag och Alicia skulle dricka kaffe på stan men hon fick plötsligt tag på en klipptid, så jag fick helt enkelt bjuda in mig själv till Johanna. Hon gjorde kaffe till mig och vi diskuterade lördag. Jävla Alicia med dumma påhitt. Vad ska jag klä ut mig till? Orka. Det var alldeles för länge sen jag var hemma hos Johanna faktiskt. Hon har till och med möblerat om utan att jag har sett det. Illa.

Ikväll ska jag hem till min morfar och äta filippinsk mat. Gott. Imorgon tar jag tåget hem till Anna. Längtan.

Smått nostalgisk

Min morgon började med en trevlig överraskning. När jag sitter vid köksbordet och äter mina morgonflingor kommer Linnea promenerandes på den lilla vägen utanför huset. Hon käkar frukost och spelar på min gitarr sen tar vi bussen in till Halmstad. Självklart drack vi kaffe på morfar's. Jag köpte ett par svarta jeans, en brun och stickad tröja och ett par "jeans-leggings" som är fruktansvärt sköna.

Nu ska jag gå hem till Erik med övriga familjen och gratta han. Jag blir smått nostalgisk när personer i min omgivning "växer upp". I alla fall såna som jag känt sen jag var en liten. Till exempel Klara, Erik och Mini. 17, 18 och 19 år. Då kan man inte annat än undra vart åren tar vägen. Och ja, jag är medveten om att jag låter som en 70-årig tant nu. Det gör mig absolut ingenting.


High heels


Congrats



Grattis Erik!


not bombs



Just det!

Abba-idoler

Min förmiddag har bestått utav sovmorgon, hej då till kusinerna och idolrepris. Som för övrigt var jättebra. Abba-tema var det bästa de kunde haft! Lars var tyvärr kass enligt mig, han förstör ju bara låt efter låt. Robin E var awesome med waterloo och om Alice inte vinner så finns det ingen rättvisa här i världen.

Nu ska Sofia permanenta mitt hår. Det blir kul att se! Dock ska det tvättas ur lika snabbt igen. Haha.

Uppskattat

Gårkvällen hos Sofia var riktigt kul! Sing star gjorde kvällen ännu lite bättre och där var folk från lite varstans. Inte så värst mycket att städa heller faktiskt, vilket kändes rätt skönt när folket hade gått hem. Jag, Linnea och Kalle somnade i Sofias pärons säng vid tre för att sedan bli väckta av Sofia och Johan vid klockan fem igen. Uppskattat.

Nu ska jag till busfabriken i Halmstad med mina kusiner. Också väldigt uppskattat. Speciellt när jag är så fruktansvärt pigg och inte alls trött. Kul.

Enough is enough



Jaha, nu ska Paris Hilton ge ut en ny parfym. Räcker det inte snart?

Varm mörkbrun färg

Idag har jag färgat mitt hår i en "varm mörkbrun färg". Valde mellan den och "caramel chokladbrun". Jag måste säga att jag älskar alla dessa namn på hårfärger. I alla fall så blev det nästan svart, precis som alltid. Men turligt nog det brukar blekna lite efter en vecka eller nått.
I helgen händer det alldeles för mycket. Hoppas spendera mycket av min tid hemma hos Sofia, men också med mina efterlängtade kusiner som invaderar huset imorgon. Bara för deras skull var jag och handlade nutella. Det tycker jag om, för det är enda gången vi har detta sockersprängda men ack så goda pålägg.

God natt.


Skynda dig helg!

Idag läste min svenskalärare upp en text jag skrivit inför hela klassen. Hon började till och med snyfta lite och bad om ursäkt men hon "tyckte faktiskt att orden var så bra". Jag har inte varit så stolt på länge.

För övrigt har jag varit på en mycket lyckad shopping-runda:
klänning, nagellack, hårspray, täckstift, hårborste, ansiktskräm och en tröja.

Helgen är efterlängtad.

Uppdaterat!

Nu har jag fått en befallning från en viss ung fröken Persson. Uppdatera. Hm... Jag skulle kunna få ihop några rader om vad jag har gjort dom senaste dagarna. Precis som många andra gör och precis som jag gjort så många gånger tidigare. Konstigt nog så känns det för tillfället fruktansvärt irrelevant vilka lektioner jag har haft idag. Eller så kan jag ju alltid lägga upp en text från den låt jag lyssnar sönder för tillfället. Nja... Jaja, här har du din jävla uppdatering Angelica.

The O.C. är förresten fortfarande världens bästa tv-serie. Gossip girl, one tree hill, desperate housewives och så vidare. Ingen chans. Effekten som oc har på folk är nästan läskig. Alla blir beroende.


Linnea sjunger fint

Linnea sitter nu och spelar på min gitarr. Det är mysigt, för hon sjunger så fint.
Vi ska dra oss ner till stan för att äta med lite andra kompisar och sen ska vi gå vidare till Alicia.
Och nej! Vi ska inte kolla på skräckfilm!

I wish I was a mermaid

 

I wish I was a mermaid
and was friends with all the fish,
a shiny tail and seashells,
that's what I would wish.


Olika badrumsskåp, olika personligheter



Säger en hel del om min och syrrans olika personligheter. Don't you think?
Gissa väldigt gärna vilken hylla som är min.

Apple

Åh, äpple är min senaste drog.
Äpple är det godaste jag vet och jag äter det hela tiden!
Vilket är bra för då blir Alicia glad.
Hon håller ju på med sin bantnings-grej
och då måste tydligen jag och Johanna också göra det som stöd. Hm...

Nu ska jag dra mig bort mot simhallen för att simma några längder.
Ikväll ska jag göra något kul. Jag vet inte vad, men kul ska det va.

Bra start på dagen

Ibland är det fan inte så dumt att försova sig ändå. Missar gympan. Eh... jättesorgligt. Men detta var faktiskt första gången som jag förov mig den här terminen. Det är inte så dåligt av mig!

När jag kommer till skolan ska jag släpa med mig Johanna till medieteket för en kaffe. Våra samtalsämnen tar då fan aldrig slut.

Nothing heard, nothing said

Åh, vad han är duktig. Jag är kär i den låten.

Denna eftermiddag var jag, Linnea och Alicia i stan för kaffe och mindre shopping.
Till och med ingen alls för min del. Trist.
Men morfars är aldrig en besvikelse.
Kaffet är mycket gott och jag önskar att mitt rum hade samma inredning. Där är mys.
God natt, jag ska sova tidigt.

Sjukt.

Jon Bon Jovi ska betala 2400 miljarder i skadestånd till en kille vars låt han har kopierat. Herregud. 2400 miljarder... Det är sjukt. Helt enkelt sjukt.

Bilder


Sofie


Axel med gitarr


Joel och jag


Sofie, Joel, någon, jag och Alex

Let us die young or let us live forever

Jag har en så fruktansvärt bra dag. Jag har jobbat åtta sletna timmar, men det gör ingenting för jag mår så jävla bra ändå. Jag är riktigt lycklig just nu. Jag känner mig så säker på mitt val av linje och skola. Jag har fått upp kontakten med folk som jag egentligen bryr mig mycket om men inte umgåtts med på jättelänge. Åh, jag mår bra. Just såhär vill jag att livet ska vara för alltid.

Igår åkte jag, Sofie, Angelica och Sigrid på 18-års fest i Mellbystrand för en kille som hette Axel. Men först stack vi inom Joel för att ha följe med han och David. Efter det en sväng inom maxi för att köpa "blannevann" och sen till en mycket fin sommarstuga som enligt mig var väldigt stor för att vara en sommarstuga. Kvällen var toppen och alla var jättetrevliga. Vi sjöng oasis låtar på altanen och ja... det var väl det vi gjorde. Sofie kastade strössel överallt (what?) och jag tappade klantigt nog bort batterierna i min kamera (när jag höll den i handen. what, igen!). Hoppas jag fick tagit några roliga i alla fall.

Let us die young or let us live forever.
Forever young, I want to be forever young.

Låt oss dö unga eller låt oss leva för evigt.
För evigt ung, jag vill vara för evigt ung.


But all the things that you've seen...

will slowly fade away.

Nu har jag precis kommit ut ur andra duschen för denna dagen.
Jag älskar att duscha. Kan göra det i evigheter.
Oväsentligt.
Dags att rota fram lite kläder och spackla ansiktet,
sen drar jag hem till Sofie och efter det till Mellbystrand.

Frukost med latte och en vän

Frukost är så mysigt. Inte på vardagar dock. Hinner bara slänga i mig några flingor och läsa tidningens rubriker. Men på helgerna kan frukost vara hur bra som helst. Speciellt när den spenderas med en saknad vän man inte träffat på länge. Det var min lördagsmorgon i alla fall. Anna ringde vid halv tio och jag sa "kom hit så får du frukost". Sagt och gjort. Hon var här en halvtimme senare och jag bjöd på latte. Satt och pratade om allt möjligt i två timmar.

Jag älskar när tiden går fort. Att sitta och prata med min bästa vän som jag inte träffat på nästan tre månader var underbart. Två timmar kändes som tio minuter och jag ville aldrig att hon skulle gå hem. Tyvärr skulle hon med ett tåg så det fick inte bli längre än så. Men vi bestämde att jag skulle åka ner  till henne på höstlovet. Jag längtar redan.

Nu ska jag gå ut i det alldeles för kalla höstvädret. Oasis nya skiva i iPoden. Hoppas den är bra.


God natt efter en fruktansvärt bra kväll

Min kväll har varit så fruktansvärt bra.
Helt okej lasagne som jag i alla fall inte behövde skämmas över.
En massa allsång med abba (okej, mest jag och johanna).
Kladd med grädde.
Alldeles för många flätor gjorda av frisören Sofia.
Dåliga vitsar om intresseheroin och cancer.
Självklart avslutade vi med pratmakarna.
Tack för att ni kom.
Detta vill jag göra om.
Oj, det blev nästan ett rim.
God natt.

Mat är dyrt

Vilken kass fredag. Men den kommer blir bättre. Den kommer bli mycket bättre mycket snart.

Till att börja med så sov jag en liten stund extra imorse. Skippade sminket och åt en nyttig frukost. På engelskan hade vi självklart glosor som jag hade nada koll på, så det blev till att gissa. Sen gick vi bort till biblioteket för att låna en bok. För min del blev det stolthet och fördom på engelska. Verkar rätt svår, men det går säkert bra.

När jag kom hem drog jag med pappa bort till Willys för att handla mat till ikväll. 350 spänn gick det på. Tänk att mat kan vara så dyrt?! I alla fall, så tänkte jag gå ner till nedervåningen och göra lite nytta. Stryka duk och förbereda maten. Ikväll ska jag dricka öl och sjunga abbalåtar med mina kompisar. Det kan nog fan inte bli bättre.

Perfekt

Rökare som dricker ett eller två glas rödvin om dagen löper 60 procent mindre risk att drabbas av lungcancer än rökare som inte dricker rödvin dagligen, visar en stor amerikansk undersökning.

Perfekt, när du ändå förstör lungorna kan du lika gärna ge dig på levern också. Underbart, det här med stora amerikanska undersökningar.

Dålig mulitmedia-humor

 Jag tycker det är kul,
 jag håller mig i form
 och träffar nya vänner.

Min animation kommer att bli bra när den är klar, var så säker.

Honey, honey

Idag såg jag en bil med Ozzy Osbourne på.
Jag tyckte den var fin.
Paulina skickade tema till mobilen med Wentworth Miller.
Jag blev glad.
Varför syns inte min profilbild?

Sluta genast med att köra - annars ingen skagenröra

Jag har ont i mina ben. Ingen aning om varför dock, men ont gör det.
Idag hade jag bara mediakunskap, som var jättetråkig förresten!
Sen sjukanmälde jag och Linnea oss så gick vi in till stan där vi mötte Caroline, Anna och Sandra på espresso house så vi tog en kaffe med dom för att sedan gå hem till Caroline. Jag bestämde att vi skulle lyssna på Abba och den enda som verkade uppskatta det var Linnea. Hm, jag ska minsann få dom att gilla det! Jag kan nämligen inte få nog.
Efter skolan cyklade jag bort till dansen och nu ska jag baka chokladmuffins. Det är ju faktiskt desperate housewives-kväll. Weho!


Hysteri?



Åh, detta ska jag köpa!
Mamma mia-hysterin börjar gå över gränsen.

Victors foto







Dessa bilderna har Victor i min klass tagit. Visst är de fina?!

Smått ruinerad

Multimedia gott folk. Multimedia säger jag bara. Det finns mycket jag är bra på. Att animera små filmer på datorn är dock inte ett utav dem. Musiken och intervjun är klar, vilket är skönt. Victor i min klass kan trolla. Jag skojar inte! Johannas dator hängde sig och vet nu vad han gör? Räknar till tre och knäpper med fingrarna och datorn börjar fungera igen. Nästan läskigt.

Johanna sitter bredvid mig och tuggar på ett äpple. Det ser gott ut så jag tror att jag också ska gå och köpa ett. Det är sjukt hur mycket pengar jag har lagt på den jävla kafeterian. Kaffe, frukt och deras mycket goda muffins. Smått ruinerad.

Dessutom hörs det musik från bergmanssalen hela tiden. En bra pjäs, men sångerna är inte lika kul när man redan sett den två gånger.

Nähe. nu har jag tre förslag på vad jag ska göra:
1. gå och köpa ett äpple
2. börja på min animering
3. leta upp Robin och tvinga han att klia mig på ryggen.

Mamma mia





Min lördag har varit näst intill perfekt.
Började med jobb vid elva. Fick sitta och pyssla med en massa ungar. Klarade hela dagen utan att strypa någon. Även om jag under vissa stunder väldigt gärna ville.
När jag kom hem blev det en massa krångel. Skulle egentligen följt med Sofia på fest men sen hann jag inte.
Istället bestämde mamma och syrran sig för att dra med mig till Halmstad. Började med fruktansvärt god kinesmat. Jag som inte brukar gillar det. Hm... Kyckling med currysås och kaffe efteråt.
Sen promenerade vi bort till bion och slog oss ner i de mjuka stolarna. Sen kom jag på att bio utan något att äta är inte riktigt okej. Men eftersom varken syrran eller mamma äter godis så fick jag fixa mitt eget. Så jag sprang ner tio minuter innan den började och köpte hallon/lakris-klubbor och vatten.
Jag hann tillbaka i tid och filmen var helt underbar! Ville ställa mig upp och dansa och sjunga flera gånger. Fick gripa tag hårt i stolen för att kunna låta bli. Filmen fick mig att vilja släppa allt och fly landet. Sticka till Grekland och öppna ett hotell. Slänga på mig hängslebyxor och springa barfota på stranden. Måste också påpeka hur lik Amanda Seyfried är Ellinore. Herregud, till och med min mamma sa det!
Något som förstörde min filmupplevelse lite var den helt otroligt dumma personen som satt bredvid mig. För det första så luktade hon vidrigt pensionärshem. Någon hade visst badat i kärringaparfym? För det andra så lät hon mobilen ringa fyra gånger innan hon trängde sig förbi alla på raden och gick ut och svarade. FYRA?! Herregud, det är en bio. Den borde inte ens fått ringa en gång.
Förutom denna "fåtöljgranne" så var allting jättebra. Det första jag gjorde när jag kom hem var att bränna två kopior av soundtracket. Ska spelas högt imorgon! Ska dessutom se den en gång till med Ellinore i veckan.
Nu måste jag verkligen sova. Är trött som tyyyyysan. Herregud, vilket långt inlägg. Hälften av er kommer inte ens läsa det. Kul tanke. Sitter här och skriver samtidigt som jag vet att det flesta kommer tänka "äh, jag pallar inte" och trycka bort det. Jaja, jag behöver ju inte göra det ännu längre och tråkigare för er som faktiskt läste det.
Sov gott.

Grattis Klara!

Klara fyller 18 idag. Nej förresten. Klockan är kvart i ett. Igår, borde jag väl säga då.
Miljoner grattis i alla fall! Känns lite sjukt att du är 18 nu.
Kom på att jag faktiskt har känt dig i nästan hela mitt liv.
Det känns som igår vi lekte att vi kom från Libanon...
och nu är du myndig och allt.

<3


it's a little cold outside




I don't need company in the company of you
I don't need love 'cause your love will do
and I've got you, and you've got me
and that's all we need
I don't need air, I don't need to breathe
I don't need rest, I don't have time to sleep
'cause I've got you, and you've got me
and that's all we need

"Du bestiger inte mount everest, men du går på en väldigt fin gräsmatta"

Ikväll är det endast hemmakväll som gäller. Pyjamasbyxor och ruffsigt hår kan vara skönt efter en hetsig vecka i skolan. Men min fredag har varit toppen! Till att börja med missade jag mitt utveckligssamtal, kanske inte så bra i och för sig. Kom en halvtimme för sent så jag får ha det nästa vecka i stället. Men sen fick vi kolla på vänner under engelska lektionen vilket gjorde mig överlyckligt, för jag kan faktiskt inte komma på ett bättre sätt att spendera en lektion. Hm... skulle vara att ligga hemma och sova, men man kan ju inte få allt.

Jag gick ifrån en kvart tidigare för att hinna med tåget till Båstad och på samma tåg satt Sandra från min parallelklass så jag satt och pratade med henne under en havltimme. Slapp betala också! Ellinore kallar det att planka, men jag tycker det låter så olagligt så jag kallar det "att bara sitta där".

Efter en promenad upp till hotellet så mötte jag syrran i biljard. Resultatet förtjänar inte att stå med i min blogg. Men sen skulle Emmy och Antonia med ett tåg så jag fick underhålla mig bäst jag ville. Blev ännu en runda biljard men denna gång med en kille som hette Edwin. Denna gången gick det lite bättre och var faktiskt rätt jämt.

När Ellinore äntligen slutade så gick vi bort till Knut Jöns och fikade. Kaffet var gott, inredningen var ful och sällskapet var perfekt. Det jag tycker om med Ellinore är att vi aldrig har svårt för att prata. Två timmar kändes som tjugo minuter och det var inte tyst en sekund. Vi pratade en massa minnen och en del om våra nya skolor.

Tiden går snabbt.

Jag förstår inte hur klockan kan bli så mycket varenda kväll. Okej, elva kanske inte är så mycket. Men varje morgon på bussen så säger jag till mig själv "ikväll ska jag lägga mig halv tio". Ändå så blir det aldrig av. Det är väl så, när tiden går snabbt. Men jag tycker om det. Jag vill att det ska gå snabbt, då händer det saker hela tiden.

Min dag har bestått utav skola och mest tråkiga ämnen faktiskt. Idrott och matte är fy fan! Men svenska och teater är lite roligare. Johanna och Alicia läste min artikel och hittade inga fel. Då blev jag så glad, så glad. Jag får en sorts kick när folk läser det jag skrivit och tycker det är bra. En underbar värme sprider sig i hela mig och någonting inom mig säger att den här känslan kommer jag sträva efter i hela mitt liv. Vilket yrke skulle då kunna vara bättre än journalist eller författare? Jag tror jag skulle bli en helvetes jävla bra journalist, faktiskt.

Förresten så har min syrras blogg blivit riktigt fin. Hennes kompis Sanna har fixat den och jag är lite avundsjuk att jag inte förstår mig på dessa jävla koderna. Men på lördag ska jag hem till Sofie. Jag ska tvinga ner henne framför datorn och så ska hon få fixa till det lite. Hon kan få en kram som tack.

Imorgon tar jag tåget till Båstad för att fika med Ellinore. Mys.

everything in my body says not tonight

Efter en miljon timmar och en miljon lektioner (okej, egentligen tre men ändå) så fick vi äntligen sluta. Eftersom vädret bestämt sig för att göra mig lite irriterad varje dag så regnar det. Regn, regn, regn. Jag är redan trött på allt regn. Gick bort till maxi med paraplyet ovanför huvudet och iPoden i öronen. Dagens obsession är Tegan and Sara. Hjärta. På maxi fick jag handlat ett par skor att ha på dansen. Kasserade också in ett par vantar då även jag till slut måste inse att sommaren är passé. Gick vidare hem till Easter fortfarande med paraplyet och iPoden, men nu också varma vantar på händerna.

Hos Easter luktade det mat och hon sprang runt och stressade. Jag satte mig ner med ett glas cola och studerade all cirkus. Sen fick jag också duka och hämta stolar. Eftersom det var min mycket förvirrade moster som lagade mat så blev jag knappast förvånad när brandlarmet drog igång helt plötsligt. Sen kom morfar, Carmen, mamma, pappa, Vicky, André och deras två döttrar Grace och Isabelle. Grace är två år och Isabelle vet jag faktiskt inte. Ett halvår eller nått.

Något mycket konstigt hände. Söta lilla Grace tyckte om mig! Vilket är väldigt knasigt med tanke på att jag inte tycker om småbarn så värst mycket, och småbarn tycker inte om mig så värst mycket. Men denna alldeles bedårande lilla flicka ville prata med mig, sitta i mitt knä och att jag skulle bära henne. Det var ett fint ögonblick för mig. Hm... Okej, årets överdrift men ändå.

Min artikel är äntligen helt klar. Det tog mig tre jävla eftermiddagar men nu är det klart. Känns sådär när Johanna berättar att hon skrev den på två timmar i tisdags. Men nu är jag i alla fall nöjd med den.

Nu ska jag dra täcket över huvudet och sova gott i flera, flera timmar. Underbar tanke.
God natt
.

Stureplan?

Under medialektionen tar jag en paus och läser lite bloggar. Är inne på Gynnings på stureplan.se. Monika kommer in och tittar på min dator. Hon ser lite besviket på mig.
Monika: Stureplan?
Jag: Jaaaa... ? Vaddå, Carolina Gynning skriver där!
Monika: Carolina Gynning...?
Hon tittar besviket ner i golvet och går vidare med en suck.

För övrigt så går det inte bra med min låt. Det låter... skräp.
Nej, nu går jag och dricker kaffe istället.
Sen ska vi ta skolfoto.


RSS 2.0