and so another year has gone by

Jag kan ärligt talat inte förstå att 2008 redan är förbi. Detta året har gått fruktansvärt snabbt. Jag blir nästan rädd när jag tänker på hur åren bokstavligt talat flyger förbi. Om ett år sitter jag väl här igen och undrar vart 2009 tog vägen. Jag har börjat tänka på hur mitt liv har förändrats under detta året och blir nyfiken på hur det ser ut om ett år framåt. Hur jag har förändrats och hur människorna runt omkring mig har förändrats. Men visst är det väl fint, det där med förändring? Jag brukade vara så rädd för förändringar, men detta året har varit så fyllt av det att jag numera ser det som något bra och spännande.


Mitt 2008 har i alla fall varit alldeles fantastiskt. Jag ser tillbaka på det med glädje. Inte bara, så klart. Det har funnits en hel del tråkigheter men större delen av året har jag bara varit glad. Jag har gått ut grundskolan med alla mina vänner till exempel. Det är ju en rätt stor milstolpe i livet. Innan det hann vi också med en resa utomlands som gav roliga minnen och byggde på självständigheten lite grann. Under årets gång har jag hunnit ha både den ena och den andra hårfärgen, allt från svart till blont. Klippa av det mesta av håret hann jag med också. Det var dags för mig och alla andra 92:or att välja till gymnasiet. För min del ledde det till en fruktansvärd beslutsångest och jag hade några jobbiga månader när det var det enda jag kunde tänka på. Till hösten när jag väl kom till skolan visade det sig vara ett alldeles utmärkt beslut. Jag började på en ny skola, med nya lärare och nya vänner. En skola jag började älska och nya människor som jag också började älska. Jag ändrade helt musiksmak och började blogga. Jag målade om rummet och gratulerade min syster som blev myndig. Jag hade det bästa sommarlovet någonsin med en massa roliga fester och sena nätter. Men våren och hösten har också bjudit på mycket roliga festligheter. Bland annat madison med förfest hos Angelica som har fyllt de flesta fredagarna av mitt år. Jag fick se min stora idol sedan många år tillbaka med min bästa vän. En bra dag som jag alltid kommer att komma ihåg. Självklart har året också bjudit på tråkigheter som bråk. Jag har bråkat med personer som jag egentligen brydde mig om... och fortfarande bryr mig om. Relationer rann ut i sanden och kontakter förlorades. Men jag tror att det finns en anledning till varför vänner slutar umgås. Det finns en anledning till varför de inte längre är en del av mitt liv. Jag har varit underbart och galet kär. Jag har fått mitt hjärta krossat och gått vidare. Jag har kommit närmare en del vänner och funnit nya vänner, och det är jag tacksam för.


Under 2008 har jag skrattat, överraskats och älskat personer i min omgivning så jag hade aldrig kunnat begära mer. Stort tack till alla mina vänner och fiender som bidragit till detta året. Jag hoppas ni fortsätter förgylla mitt liv även nästa år.


Nyårsafton

Nu sitter jag i min röda morgonrock som jag fick i julklapp och dricker kaffe. Kvällen är äntligen fixad och nu får det bära eller brista, som man säger. Ska i alla fall skåla med mina vänner på tolvslaget och det är väl det som är viktigt när jag tänker efter. Klockan sex infinner jag mig hos Sofia och sover nog där sen också. Middag med tjejkompisarna är bestämt i alla fall, sen kan det bli lite hur som helst under resten av kvällen. Innan dess har jag i alla fall en massa att göra. Städa mitt rum, måla naglar, raka benen, hjälpa mamma att duka här hemma and so on...

Herregud. 2008s sista dag. Detta året gick snabbt som fan.

Wish you were here



How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
Year after year
Running over the same old ground
What have we found?
The same old fears
Wish you were here

Wish you were here - pink floyd

I wanna hold em' like they do in Texas, please

Idag var jag i stan igen, men denna gången med Angelica och Linnea. Köpte en väska på Åhléns! Iste på vattenporten och bussen hem. Sen kom Johanna hit för lite kaffe och mörk choklad med hallon i.

Nyår är jobbigt. Vi kan inte bestämma oss.

Shopping och ansiktsbehandling

En mycket lyckad dag på stan idag! Köpte två t-shirts på carlings som båda va på rea, vilket var jättebra eftersom jag nästan aldrig hittar på rea. Köpte ett guldhalsband på glitter också. Sen gick jag inom Form eller vad det heter och gick på en ansiktsbehandling som var jätteskön. Nu har jag dock bråttom för ska med ett tåg till Båstad för att träffa Linnea.

Every song ends



Every song ends... but is that any reason not to enjoy the music?

Jag älskar jullov

Idag vaknade jag vid halv elva av att Lisa ringer och vill att jag ska komma och jobba vid elva. Haha, troligt att jag skulle hinna det. Var i alla fall där runt halv tolv och jobbade till fyra. Behöver verkligen pengarna om jag ska köpa ny mobil. Vet fortfarande inte vilken dock. Sen drack jag kaffe med mini innan hon skjutsade hem mig.

Imorgon ska jag, mamma och syrran in till stan några timmar. En ansiktsbehandling för min del men sen även lite fika och shopping.
Jag älskar jullov.

Bahnhof

Igårkväll blev det en runda till Bahnhof. Först kom Ellinore hem till mig för lite spackel och käk sen åkte vi till Angelica där även Sofia och Linnea var. Efter en kort och mysig förfest åkte vi till tågstationen och tog tåget vidare till Ängelholm. Bahnhof var mycket trångt och mindre än jag hade tänkt mig. Det var ju faktiskt första gången jag var där. Men kvällen blev mycket trevlig och jag var väl hemma runt tre någon gång efter att Ellinores föräldrar kört oss hem.

Ikväll är det Harry Potter med Emmy och Eric som gäller. Reklam var tjugonde minut. Jävla kanal 5.



Jag, Sofia och Angelica.

Så var även denna julen över

Julhelgen har då verkligen varit till belåtenhet. Höjdpunkten var väl när jag öppnade två läckra tavlor som jag har önskat mig. Beatles och Marilyn i svart-vit med svart ram runt. Sen blev jag mycket glad när jag öppnade den blå lavalampan som jag fått för mig att jag tvunget skulle ha! Säkra kort som presentkort och pengar uppskattas också alltid. Hoppas ni fick allt ni önskade er.

Kusin Elvira vaknade tjugo över fem på julaftonsmorgon. Efter sex år har hon i alla fall lärt sig att ingen väcker mig innan klockan i alla fall hunnit bli minst 8. Allt det där vanliga sen. Kalle Anka, jultomte, julbord och julsånger. Lovely Christmas. Men visst känns det lite skönt att det är över nu?

Nu ska jag baka en kladdkaka på beställning av Emmy och Eric och ikväll blir det bahnhof med lite tjejkompisar.

Trettioåtta jävla sekunder!!!


klicka på bilden för att se större

Detta spel är mycket beroendeframkallande. Efter en massa försök så klarade jag till slut 38 sekunder. Trodde jag skulle nöja mig vid det, men nu ska jag klara 40... eller kanske 50. Vi får se.

Spela här.


Ett julkort som slår de flesta



Idag fick jag världens sötaste julkort från världens sötaste vän.
God jul och puss på dig Johanna!

you still don't get it, do you?

Min helg har varit fullspäckad, så detta är väl första söndagskvällen som jag faktiskt tycker det ska bli skönt med måndag. Har jobbat nästan femton timmar denna helgen, vilket är toppen eftersom jag funderar på inköp av ny mobil. Min är nämligen sönder. Stänger av sig hela tiden och har sig. Men jag tycker ju om den lilla röda som den så fint kan bli kallad. Skulle kunna köpa en likadan i och för sig, men... njaaaa... Så nu vet jag inte vilken jag vill ha eftersom nästan alla mobiler är fula. Äh, får väl leta upp någon.
Igårkväll var min farmor och hennes man Kjell-arne här. Det blev lite middag och spettkaka (tror det heter så) som jag inte åt eftersom det är äckligt.
Hämtades på jobbet vid halv fem och åkte hem för att duscha sen vidare till Ängelholm för bowling med hela familjen. Förvånande nog så kom jag trea! Bara pappa och Eric som var bättre än mig, men jag är inte sur för detta var en riktigt bra prestation i jämförelse med hur det brukar gå.

Nu ska jag titta ett avsnitt one tree hill och sova.

Den där




Åh, han är minsann snygg den där Johnny Knoxville.

I don't miss you



Na na na na
Du skulle dumpa mig!

Första dagen på jullovet

Igår var sista dagen i skolan detta året. Riktigt skönt med lov nu måste jag säga! Julavslutningen i bergmanssalen var jättefin. Vår jättegulliga rektor sjöng (visste inte att han kunde sjunga, men han var skitbra!). Sen kom det "snö" från taket och då fylldes jag med julglädje. Johanna filmade lite, gå in och kolla hennes filmer här.
Efter avslutningen gick jag och Johanna in till stan för att titta runt lite. Nån timme senare mötte jag upp Ellinore och vi handlade lite julklappar.

Idag var första lovdagen och jag gick upp halv nio. Yey...? Var hos doktorn vid tio och min snälla syster följde med mig. Sen vid elva tog jag bussen till stan och jag mötte pappa för att äta lite. Efter det kom Linnea och drack kaffe med mig. Det var länge sen vi umgicks så det var kul! Nu ska jag göra julgodis med la familia. After all, så är det ju bara fyra dagar kvar till julafton.

Skolkatalogen kom idag. Jag hatar skolfoto. Öh.


It's okay to cry during sad movies

Fan vad jag har gråtit ikväll.
Jag gråter faktiskt fortfarande.
Det blir alltid så när fina, fina Jack dör
och vackra Rose står i regnet på bryggan.
Det blir alltid så när Celine sjunger my heart will go on.
Men det gör ingenting, för
It's okay to cry during sad movies.

But mostly I hate the way I don't hate you



I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.
I hate the way you're always right,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around,
and the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you,
not even close,
not even a little bit,
not even at all.


Fin vän och jullovsplanering

Nu när jag började på gymnasiet så har jag fått en fruktansvärt fin vän. Hon heter Paulina Lind Andersson. Imorse kom hon fram till mig och Johanna och gav oss en varsin julklapp. Ett jättefint guldigt halsband och detta var en mycket bra start på morgonen. Jag är lyckligt lottad som har så bra vänner. Tusen tack Paulina. Du är världens sötaste!
Puss på dig Polle-Stolle!

På jullovet ska jag bränna över alla mina bilder på skivor, rensa min garderob och lära mig sticka. Det där med sticka är verkligen ingen dum idé för  jag har kommit på att varje gång jag blir sugen på att bita på naglarna så kan jag istället bara dra fram två pinnar och lite garn och sticka ett tag.

Jobbiga

Numera får jag konstant mail från piratpartiet bara för att jag skrev upp mig på någon sån lista. Jag frågade klart och tydligt killen med listan vad det skulle innebära för mig att skriva upp mig. Han svarade klart och tydligt ingenting, förutom ett välkomst-mail. Observera; ett!

Istället för detta så får jag mail nästan hela tiden om möten och bla bla bla. Långa mail med rubriker som "vi har hårt jobb framför oss!" och "Tidigt imorgon bitti kommer du att få ett mail som erbjuder dig att bli aktivist."
För det första: Allvarligt? Ännu ett mail?!
För det andra: Aktivist? Nej tack. Vår klass har inte ens någon matråds representant för att alla andra redan har uppdrag och jag har avsagt mig all sorts ansvar i rörelser som elevrådet och liknande.

Jag skulle aldrig skrivit på den där dumma listan. Mitt medlemsskap ska bort!


Jordbävning

Någon mer som vaknade av att det skakade? Inte ett helt dumt sätt att vakna på.
Det var tydligen det värsta jordskalvet i sverige sen 1904.
Usch, tänk typ i Japan där hus och sånt går i sönder. Stackare.

Show me love

Så skönt att vara ledig idag. Sov till halv tolv och sen har jag bara gjort helt onödiga saker, vilket är rätt skönt ibland. Tänkte plugga mediekunskap men allt annat oviktigt prioriterades istället. Var ute och gick en lång promenad med pappa innan. Han berättade lite roliga grejer om sex pistols. Inte för att jag lyssnar på dem, men rätt kul att veta lite.

Nu ska jag kolla på fucking åmål som är en av de bästa svenska filmerna som gjorts. Kanske den bästa svenska filmen som gjorts till och med? Jag älskar Elin! Hon är en riktig sån 90-tals svensson white trash. Visste ni förresten att den heter show me love på engelska? Fin titel tycker jag.

- Det verkar som om feminism har blivit någon konstig sekt. Om man säger att man är feminist tycker folk att man är manshatare. Men jag tycker att alla som inte är dumma i huvudet borde vara feminister.
Sagt av Alexandra Dahlström när hon var 15 i aftonbladet. Ingen dålig 15-åring måste jag säga.

Ullared vet hur man ruinerar folk.

Min dag har absolut inte varit som en vanlig måndag. Till att börja med gick jag upp vid åtta för att få en tid hos doktorn, men självklart hade dom ingen tid som passade mig så jag fick en på fredag istället. Sen var jag så trött så jag tyckte jag förtjänade att sova en timme till istället för att åka på morgonens lektioner. Vid elva tog jag bussen in ovh hade media en halvtimme ungefär sen gick jag och Oskar in till stan. Han handlade julklappar och jag var väl bara sällskap.

Vid halv fyra gick jag tillbaka till skolan så hämtade mamma upp mig och vi åkte till Ullared. Fick handlat lite julklappar, en vinterjacka, underkläder och lite sminkprylar.

Imorgon är det ingen skola för min del. Åh, så skönt med sovmorgon!

I'll be there for you


Jul på Liseberg


Haga var mysigt.

Johanna hittade en kompis.

Johanna och en massa "fejk-snö".

Vi åkte upp i lisebergstornet.
Emmy och Johanna tyckte det var jättekul,
jag var livrädd.

En mycket kinky kanin var på Johanna.

Det var väl inte en så dålig bild, va?!

Där var jättemysigt med fruktansvärt mycket lampor.

Idag var hur bra som helst! Tog över hundra bilder, men orkar inte lägga upp fler än dom här!
I Haga pallade jag och Johanna inte gå så mycket så istället satte vi oss med en varsin latte och mös. Sjukt mycket folk var där. Hade varit inne på nästan varje ställe innan vi hittade en plats.
Efter någon timme där åkte vi vidare till Liseberg där lamporna var ännu fler än senast jag var där, vilket jag inte trodde var möjligt. Vi var inne en runda i kaninhuset där den stora gröna kaninen försökte stöta på Johanna (jo! Jag lovar!). Sen åkte jag, Emmy och Johanna upp i lisebergstornet. Jag trodde inte att jag var höjdrädd, men fy fan när jag kom upp där! Ville bara spy eller gråta. Höll mest för ögonen medan Johanna ropade "luta dig fram och titta ner! Det är skitkul!" Nej tack...
Vi åkte en runda med renar (eller okej, det var en ren) och vagn också. Men det var lite av en besvikelse.
Usch, är klockan redan halv ett? Imorgon blir det en medialektion sen ullared. Lär bli en bra dag det också. Nu ska jag lyssna på Melissa Horn och sova. God natt.


Huset fylls av folk

Sådär nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska sminka mig. Vi ska nämligen till Göteborg idag ju! Åh, jag längtar! Det kommer bli en toppendag. Jag älskar när huset fylls av en massa folk, precis som idag. Pappa, mamma, jag, Emmy, Emmys kille Eric, Jocke, moster Easter, Easters kille Per och Johanna. Först blir det käk här sen åker vi vidare till Göteborg. Mamma mia skivan kommer gå varmt i bilen. Haha! Först ska jag och Johanna gå på stan sen går vi med dom andra in på jul på liseberg.

And the people they were dancing to the music vibe


Sofia och Linnea


Självklart sjöng vi abba-sing star. Jag och Angelica fick jättemycket beröm för våra fina sångröster.

Gårkvällen var mycket lyckad om ni frågar mig! Började med att pappa körde Johanna, mig och Ellinore till Linneas lya i Båstad där förfesten skulle äga rum. Jag var hungrig så jag slog mig ner i köket med Ellinore och åt medan Linnea och Johanna gick bort till spara. Allt eftersom fylldes huset med en massa flickor. Där sminkades, lockades hår och byttes om. Det var ungefär då jag insåg att jag hade packat ner allting förutom min klänning. Lucky me så har jag en fruktansvärt snäll pappa som satte sig i bilen och körde till Båstad med den. På villkoret att jag skulle köra för honom när han blev gammal. Okej då. När han hade kört iväg så ringde han och frågade om jag skulle ha "damskorna" (pappa, det heter pumps!) som låg i bilen. Just fan, det var dom också. Jaja, det var bara att vända och komma tillbaka en tredje gång. Jag antar att jag borde köpa en mycket fin julklapp till min käre far i år. Sofia lockade i alla fall mitt hår och det blev jättefint! Sen satte vi också glitter i håret och sjöng sing star. Mycket trevlig förfest. Tack Linnea!

Runt elva tiden tog vi taxi till madison. Ingen ville gå i kort klänning och höga skor. Inne på madison var det inte helt oväntat ruskigt mycket folk. Det spelades bra musik och jag hade jättekul! Förutom lite mycket bråk på dansgolvet under sina stunder. Som vanligt blev det nattakäk på milano och kallt som satan var det också. Jag skulle sova hos Linnea och vi hade tur som slapp gå hem i kylan. Vaknade halv två dagen efter. Usch, ångest. Jag hatar att sova så länge.

Stort tack till bland annat Ellinore, Johanna, Sofie, Linnea, Angelica och Sofia som gjorde min kväll så bra!

Alex Schulman ska bli pappa!


Lussevaka

Sådär nu var jag duschad och har egentligen jättebråttom! Men som vanligt har jag dragit på mig ansvaret att bränna skiva, haha. Jaja, nu ska jag hem till Linnea. Där ska vi sminka oss och förfesta sen ska vi tll madison! Det blir nog kul ikväll.

Blåsapa nageltorkare





Ok, du har målat dina naglar. Du har nu tre alternativ:
1. Sitt stilla med händerna jättelänge.
2. Skaka dina händer i luften, som OutKast så fint sjöng, "like a polaroid picture".
3. Köp en Blåsapa.

Blåsapa, tänker du då, vad i hela världen är det? Jo, det är tillsammans med blåsfisken det populäraste blåsdjuret. Mycket populärare än blåsräven, blåsålen och blåsoxen. Men det fina med just den här blåsapan är att den helt och hållet viger sitt liv åt att torka ditt nagellack. Helt söt sitter den på en hylla tills du lägger dina fingrar på apans lilla bananplatta varpå den omedelbart börjar blåsa ditt nagellack torrt och fint. Och visst är det skönt att apor och kosmetika äntligen får en relation i en situation utanför testlabbet?

(Vi ber dock att få påpeka att detta är en apa av plast. Riktiga apor är jättedåliga på att hjälpa till med sminkning och makeup.)

Haha! Denna vill jag verkligen ha i julklapp!


Luciatåg

Luciatåget imorse var väl sådär. Kallt som satan, men mysgt var det. Speciellt med snön nu också! Och ja, jag vet att jag har uttryckt mytt förakt för snön många gånger innan men nu är det så nära jul att det faktiskt inte gör någonting. Sen snackades det betyg på engelskan. Vg, men kan få mvg. Äh.

Nu ska jag sova ett tag tror jag. Inte jättekul att gå upp klockan sex när det blir en sen kväll. Jaja. Tur för mig att jag älskar tupplur. Hehe.

Men vad gör man inte för lite julstämning?

Idag hade vi matteprov som var mycket svårare än jag hade förväntat mig. Usch och fy. Hoppade över typ fem uppgifter. Sen på teatern var det inte heller så värst kul. Läste igenom manuset, men det är en rätt kul pjäs så det kan nog bli bra. Efter lovet ska vi säga vem vi helst vill spela, men jag har ingen aning om vem jag vill göra. Men nått som är säkert är att Paulina ska vara media-monstret! Haha, det hade varit perfekt! Dessutom fick Johanna, Paulina och jag erbjudandet om att vara med på någon modevisning i februari på wapnö slott. Det räckte med att hon sa orden modevisning och balklänningar så skrek vi alla i princip ja. Hoppas det blir kul bara!

Imorgon ska jag gå upp en hel timme tidigare bara för att titta på skolans luciatåg. Men vad gör man inte för lite julstämning? Sen på kvällen blir det jul-förfest med bara tjejer hemma hos Linnea. Jävlar i det va vi ska sjunga sing star! Jag ska ha på mig klänning och pumps. Kaaaaaaallt. Fan va jag hatar kyla och vinter. Synd också att idol finalen och lussevakan är samma kväll. Jag var precis inne på hemsidan och kollade vilka låtar dom ska sjunga, och varför i helvete ska Alicie inte göra ironic?! Den var ju skitbra. Jaja, spelar ingen roll vem av dom som vinner tycker jag. Båda är riktigt grymma.

Nu ska jag läsa Bridget Jones Diary (som aldrig verkar ta slut) innan jag somnar.


Everything's nothing without you



Nu har jag precis kollat på gossip girl. Åh, Chuck! Åh, Blair! Vilken fin kärlekshistoria. Nästan (men bara nästan) lika bra som Marissa och Ryan. Jag hade dansuppvisning innan ikväll också. Laila ändrade dansen när vi kom dit så den satt ju sådär. Eftersom det gick bra på repet så missade jag självklart några steg på uppvisningen... Hoppas ingen såg, hehe. Förresten så var Sofie på sture idag och  så passade på att snacka lite med henne. Nu måste jag läsa i min engelska bok. Bridget Jones dagbok. Usch usch usch. Den är småtrevlig och så, men jag känner mig jättestressad. Ska ha läst klart den på fredag och jag har inte ens kommit halvvägs. Självklart har jag vetat om det i ungefär två månade också men inte börjat. Toppen!


Honestly



Honestly I didn't mean to cry so hard
The heartache was pouring in like rain
I didn't mean to show I care

Please believe that I tried my best to forget you
But the memories keep flooding back like tears
I didn't mean to fall in love

But sitting here waiting for this is torture
I'm so glad you're far away
Is that a terrible thing to say
Well I wonder if you're okay

Bethany Joy Galeotti, <3

Trött på att vara trött

Har ni hört om Idol-Robins inbrott? Stackars kille! Så jävla dålig stil. Tycker synd om honom...

Idag lyssnade vi på folk som pratade om individuella valet. En massa som låter intressant i mina öron faktiskt. Det jag funderar nu på är matte b, engelska b-c, historia a, teater, psykologi, drycker, franska, dans och organisation och ledarskap. Usch, hur ska jag kunna välja mellan allt kul? I alla fall så åkte jag hem vid tio igen och efter det har jag inte gjort så värst mycket. Bränt ut Melissa Horns skiva långa nätter som jag ska lyssna på när jag ska sova. Förhoppningsvis kommer det hjälpa eftersom jag inte kunnat somna de senaste nätterna. Att sen gå upp klockan sex är jävligt jobbigt. Idag till exempel. Åkte hemmifrån vid sju och var hemma elva. Under dessa timmarna somnade jag fyra gånger. På bussen dit, på en soffa i medieteket, på föredraget om filosofi och bussen hem. Jag är trött på att vara trött.

Nu ska jag plugga lite matte inför provet imorgon innan jag drar på dans. Sista träningen innan uppvisningen som faktiskt är imorgon. Jag undrar hur fan det ska gå med tanke på att vi bara gjort en minut på låten. Mycket tråkigt tycker jag. Men nu har jag i alla fall hittat ett par baggy jeans i en gammal kasse som jag kan ha på mig. Toppen.


På julen får man önska sig vad man vill



Den här fina tavlan på Marilyn Monroe vill jag ha i julklapp.
Hittade den på gallerix hemsida och den kostar bara 129 kr! Fast jag tror man får köpa ram till själv.

Magiskt men tragiskt



Och jag dansar med en flicka
Hon dansar mej galen
Sen dansar hon med Rickard, på trottoaren

För inget är logiskt
För att Ingenting är magiskt
Och det är så tragiskt
Så jag springer tillbaks till dig

Behöver lite kärlek från fel sort
Och sympatier från fel håll

Är den inte söt, så säg


Vad är fjät?



På söndagar är det väl meningen att man ska vila? Inte fan har jag hunnit vila något idag! Till att börja med åkte jag och mamma in till Halmstad och åt frukost på hotell. Det är det bästa jag vet, frukostbuffé och en massa prat med min mamma. Hon är fruktansvärt bra att prata med om allting faktiskt. Sen körde vi inom och handlade julklappspapper på ekohallen. Åh, jag älskar julen! Efter det körde vi inom donken så jag fick jobbat några timmar. Ihop med Mini är det faktiskt inte så dumt alls. Hon är bra... Som en andra syster faktiskt. När jag kom hem blev det lussebulle-bak med familjen. Tåls att säga igen; åh, jag älskar julen! Vid halv nio drack drack vi choklad/chili te (juligt och gott, prova det!) och åt lussebullar framför parlamentet och idag var Soran med. Fruktansvärt söta Soran.

So much going on

Igårkväll sov jag hos Alicia med Paulina och Johanna. Det var jättemysigt! Till att börja med åt vi kebab som jag och Johanna hade hämtat, sen satt vi bara och pratade. Sen fick Alicia och Polle för sig att de skulle ha godis och jag som inte ens ville ha  något fick köra iväg till shell och köpa. Hm, sådär glad blev jag då. Men, men. Kvällen gick jättefort tycker jag och plötsligt var klockan halv ett så Alicia gick och la sig men jag och Paulina satte igång High school musical två. Usch usch usch. Jag tycker verkligen inte om dom filmerna. Även om jag bara sett ettan och lite på tvåan. Dom är så helylle, töntiga och overkliga. Speciellt Gabriella stör jag mig något fruktansvärt på.

Imorse var det fruktansvärt jobbigt att gå upp. Träffade precis som varje fredag Joel på bussen. Han blev smått tvingad att lyssna på Abba med mig. När vi sen kom fram till skolan åt vi frulle i medieteket och sen skrev vi engelskaprov. Om jag hade varit klar tre minuter tidigare så hade jag kunnat ta bussen som gick vid tio! Det är det tråkiga med att åka buss, man måste vänta på dom om man slutar tidigare. Så jag och Alicia gick till biblioteket. Jag satte mig i en fåtölj och sov en timme. Det är faktiskt skitbra med mig. Jag kan sova nästan var som helst och när som helst. Jaja, skönt som fan var det i alla fall. Nu ska jag kolla på en gammal inspelning av Ronny och Julia. Det är nämligen en av dom få julkalendrarna som jag faktiskt tycker om. I sällskap med Mysteriet på greveholm (som precis laddats hem! Yes!) och Pelle Svanslös.


Åh, jag har så trevliga kompisar!



Johanna och Jamina

Billie Joe





Billie Joe, enda mannen i världen som faktiskt är sexig i kajal.

Nej du,

jul must gjord med soda streamer var inget vidare.

Jul i Betlehem

Det var ingen dans idag heller! Åh, tredje veckan i rad nu som jag trevar bort till simhallen för att mötas av en inställd lektion. Det som stör mig mest är väl egentligen tanken på uppvisningen nästa vecka som vi i princip kan glömma bort att styla något på. Vi har gjort 1 minut på låten och vi har en lektion kvar. Fan så tråkigt...

Nu sitter jag och lyssnar på Carolas "jul i Betlehem". Jag har väl aldrig varit ett större fan av Carola, men det finns då fan ingen skiva som ger mig mer julkänsla än den. Så varje december blåser jag av dammet och spelar den konstant i 24 dagar. Jag skriver just nu på en insändare som ska lämnas in på svenskan imorgon och som vanligt gör jag allting sista dagen bara för att jag skjutit upp det så länge. Tänkte först skriva om homosexuellas rätt att adoptera men känns som ett vanligt "ämne", så jag tänkte skriva om Alla hjärtans dag i stället. Att jag minsann tycker det är en rätt mysig liten tradition. Jaja, det blir ju inte snabbare gjort av att sitta och blogga.


Whisper in the ways watching days and moving on


Gratulationer och sånt

Grattis Ellinore!
Jag är jätteglad att jag har en vän som dig och jag hoppas du har haft en bra födelsedag!
Pusspuss på dig!

RSS 2.0