Full pensionär

"Ligistlooken och sammetsblicken."

"Du sjunger ju hellre än bra och dansar som en full pensionär."

Det är nya juryn som gör Idol. Och Johan! Vi får inte underskatta Johan.

Lite lagom arg

Har precis lyssnat på flera Eminem-låtar på raken så nu har jag blivit lite lagom arg. Precis som Anton sa att jag skulle bli.

Suttit med min artikel i en halvtimme och allt jag har skrivit är en rubrik. Och den var redan bestämd. Suck. Jag hatar läxor. Paulina stör mig dessutom hela tiden med att skriva och klaga. Haha! Stackars oss. Ingen i vår klass har ens börjat och alla tycker så synd om dom själva. Allt min syrra sa var "3 sidor Lina? Det är fan ingenting. Ge mig en kvart så har jag det klart åt dig." Förlåt om jag tycker att 3 sidor är fruktansvärt mycket och helt outhärdligt.


37:or med en sula

Jag vet egentligen inte varför jag alltid bloggar på medialektionerna. Har aldrig något att skriva. Men ändå. Skönt att släppa allt det där med klipp, kopiera, klistra in, lyssna, klipp, radera, lyssna and so on and so on. Men jag ska ändå dra snart. Monika var schyst och lät mig och Johanna gå 20 minuter tidigare för att slippa vänta på bussen. Haha, hon och Thomas är fan dom skönaste lärarna som finns. Eller ja, utav dom jag har i alla fall.

Var inne i stan innan under håltimmen och köpte mig ett par stövlar. Jag som går runt i gympaskor med hål i. Inte kul när det regnar kan jag ta och meddela. Bruna med lagom klack. 37:or med en sula. Visst är det jobbigt när en storlek är för liten och den andra för stor? Äh!

Eftermiddagen kommer bestå av plugg, plugg, plugg. Troligtvis även morgondagen också. Måste skriva en artikel på 1-3 sidor, och eftersom jag tänkte satsa på mvg i svenska så ska jag försöka klottra ner 3 hade jag tänkt. Självklart har jag också skjutit fram det hela veckan. Duktigt.

Söndagsfenomen

Söndagsångesten.
Den kommer krypande varje gång och går inte att missa.
Alla hemska tankar och all tvekan.
Det infinner sig söndagkväll och är alltid lika ovälkommen.
Under vardagarna går vi i skolan. Kommer hem, käkar, träffar en kompis och sover.
Rutinerna gör att vi inte hinner känna efter.
Under helgerna försöker vi festa bort dom genom att ha så roligt som möjligt.
Men på söndagen går dom inte längre att skjuta undan.
Då kommer alla tankar vi försökt ignorera hela veckan fram.
Allt vi tvekat på.
Allt vi ångrat.
Allt vi undrar.
Vi borde avskaffa söndagar!

Fina bilder på fina vänner


Linna och jag
vi är från och med nu bästa vänner, <3


Jag och Ellinore
jag har saknat henne jättemycket. ska se till att vi träffas oftare från och med nu, <3


Bilderna är tagna på förfesten innan madison och fotografen är Stoffe.

Back to back, drop it down real low

Lördag. Fruktansvärda lördag. Vaknade vid halv åtta och halsade i mig ungefär 10 liter vatten. Inte ens en iskall dusch fick mig att piggna till så jag sminkade mig och klädde på mig snabbt som bara den för att hinna sova 10 minuter till innan jag drog. Dom bästa tio minuterna i mitt liv.

Gårkvällen var väldigt trevlig. Större delen av kvällen i alla fall! Åkte hem till Linnea där hon lagade mat till mig och bjöd på vin. Lyx! Sen sminkade vi oss och valde kläder. Vi packade ihop alla grejerna och körde till Angelica. Eftersom vi var först som vanligt så hade vi tid till att bränna skiva och Linnea sminkade Angelica. Sen började folket trilla in. Jag hade med mig en champagne som Joel fick äran att korka upp, och nog fan small det till. Festligt! Vid halv elva kom första taxin som jag och några fler nekade till. Vi tog istället hand om en vän som inte mådde bra. Stackare. Angelica tog sitt ansvar som förfest-värd och stannade hemma med denna vän. Stackare gånger två.

Andra taxin fylldes och vi kom till Båstad. Stannade utanför ett tag och pratade med nattvandrarna. När vi sen gick in så blåste tjejen i garderoben mig på 30 spänn. Upprörande! Madison var rätt kul, men jag och Linnea kom på att vi var hungriga och längtade lite efter milano, så vi gick ut. Köpte mat och satt och snackade. Under kvällens gång kom jag fram till att Linnea är min bästa vän. Fint!

Förresten, så har jag en massa bilder, men eftersom min kamera aldrig är där den borde vara så får dom vänta.

förfest innan förfesten

Nu sitter jag hemma hos Linnea och dricker vin. Letar också desperat efter lite bra festlåtar att bränna ner på en skiva. Tyvärr har Linnea en mycket konstig musiksmak och inte en enda bra. Jag tycker väldigt mycket om Linnea och hon är jätteduktig på musik, men konstiga låtar har hon minsann!

Robin: Är du osminkad idag?
Jag: Ja...?
Robin: (mycket stolt) Tjejer tycker om när man lägger märke till sånt!

Det var något gulligt med det.

Nej,dags att ge upp. Det får bli konstig musik ikväll! Nu ska jag gå och kleta på lite eyeliner.
Ha en kul fredag!


Det är något

Det är något med den där Johan i idol. Samtidigt som han är så konstig att jag bara inte kan tycka om honom, så är han så söt. Sjunger som bara den och är alldeles bedårande. Något är det i alla fall. Don't look back anger gjorde han i alla fall riktigt bra.


Goes brunett


Lina goes brunett!

Lite lagom spontant så bestämde jag mig för att utväxten inte längre fick sitta i mitt hår. Jag och Johanna köpte hårfärg och jag glömde min väska på torghallen. Färgen blev tyvärr inte så jämn. På ett ställe är det vitt. Så imorgon får Linnea färga det igen.

För tillfället ligger jag mest i min säng och tittar upp i taket. Blir lite oroad utav de ofantligt många myggorna som sitter där. Okej, kanske tre. Nej, två faktiskt. Men det känns ändå inte bra. Konsekvenser utav öppet fönster och tända lampor.

Sov gott.

Jag älskar min jacka



Såhär snygg va jag i skolan idag. Jag älskar min jacka! Tvåhundrafemtio kronor på hm. Favorit!

Sovmorgon är det bästa som finns. Gick upp vid tio, och detta resulterar i en mycket bättre dag. Fixade så vi fick sluta 50 minuter tidigare på svenskan. Uppskattat! Sen hade vi teater också. Åh, vad jag tycker om det. Synd att vi inte har det varje dag bara. Haha!
Efter skolan drog jag och Johanna oss ner på stan. Handlade supermanplåster, hårfärg och frallor.

Nu ska jag kolla på heroes, puss på er!

Sötnos



Åh, vad han är fin.
Dors bien!

This is the life

Jag har egentligen inget svar på varför jag gör en ny blogg. Nästan samma namn dessutom.
Jag skulle vilja kalla detta för onödigt och förvirrande.
Ändå.

Ett tag tyckte jag om att blogga. Det tog slut. Nu ska jag börja tycka om det igen. Med en ny blogg. Förhoppningsvis även mer bilder.

Friluftsdag med klassen i sannarpsbadet.
Jag och Johanna läste böcker och åt sallad gjorde vi alla.
Victor ska ha klassfest på fredag. Jag kan inte komma.
Detta gör mig lite ledsen, men jag tror jag får en bra fredag ändå.
Jag till och med längtar lite.


Jag är långt ifrån klar, men detta får räcka just nu.

RSS 2.0